Ήδη η αποχώρηση του Νταρίς Σαντί, ποτέ δεν καλύφθηκε και οι αδυναμίες στις θέσεις των ψηλών φάνηκε σε αρκετά παιχνίδια του πρώτου γύρου. Σαν να μην έφτανε αυτό ο Αρκαδικός φαίνεται ότι επιπλέον χάνει και δύο υπάρχοντες παίκτες από το σημερινό του ρόστερ! Τόσο ο Άντονι Άιρλαντ όσο και ο Φώτης Λαμπρόπουλος φαίνεται ότι αποτελούν παρελθόν από την ομάδα της Τρίπολης για διαφορετικούς λόγους! Κι εδώ έρχεται ο «ισχυρός πονοκέφαλος» για τους ανθρώπους του Αρκαδικού!
Μπορεί να καλυφθεί το τεράστιο κενό πλέον του ρόστερ; Χρειάζεται για την ακρίβεια ενίσχυση με τρεις τουλάχιστον παίκτες και πολύ δουλειά στο γήπεδο, προκειμένου με τα νέα πρόσωπα να αποκτηθεί η καλή ομοιογένεια στην ομάδα. Μπορεί η διοίκηση να διαθέσει μπάτζετ για να καλύψει αυτό το κενό με τρεις καινούργιους παίκτες; Δύο έμψυχες μονάδες πρέπει οπωσδήποτε να αποκτηθούν από τον ΣΕΦΑ, διαφορετικά η ομάδα μάλλον πρέπει να πει «πρόωρο αντίο» στην Basket League! Ένας τρίτος θα δημιουργήσει πληρότητα στο ρόστερ και η ομάδα θα βρει τις προϋποθέσεις για να πετύχει περισσότερες νίκες σε σχέση με αυτές του πρώτου γύρου.
Τα δεδομένα λοιπόν αλλάζουν στην Basket League με τις επικείμενες μεταγραφές των ομάδων! Τα δεδομένα έχουν ήδη αλλάξει στον Αρκαδικό που πρέπει πλέον να ενισχυθεί μετεγγραφικά αν θέλει να σώσει την κατηγορία! Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι τώρα πρέπει να αποδειχθεί πόσο ηρεμία, ψυχραιμία και «καθαρό μυαλό» υπάρχει στις τάξεις του συλλόγου της Τρίπολης, ώστε να ξεπεραστεί το σοκ των ηττών με Κόροιβο και Καβάλα, αλλά και αυτό με τη διπλή αποχώρηση Άιρλαντ και Λαμπρόπουλου!
contraepithesi.gr




