Μεγάλος νικητής ο ΑΣΠΕΤ κόντρα στην Ίριδα Άργους με 3-1 σετ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλος νικητής στο  ντέρμπι της Κυριακής  ήταν ο ΑΣΠΕΤ Τρίπολης ο οποίος επιβλήθηκε της ίριδας Άργους με 3-1 σετ παίρνοντας ένα καθαρό τρίποντο.

 Ήταν ένα παιχνίδι  όπου οι δυο ομάδες ισοβαθμούσαν μετά από τέσσερις αγωνιστικές με έναν βαθμό και ήθελαν  να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.  Ο ΑΣΠΕΤ  πιο αποφασισμένος κατάφερε να πάρει το παιχνίδι και μάλιστα καθαρά χωρίς απώλεια βαθμού. Η νίκη αποκτά μεγαλύτερη αξία αφού   για άλλη μια φορά τα προβλήματα τραυματισμών δεν έλλειπαν καθώς η πασαδόρος  η Μαρία η Καραλέκα είχε πάθει  διάστρεμμα μέσα στην εβδομάδα και η Σήλια η Χρονοπούλου δεν ήταν 100% έτοιμη γι αυτό και αγωνίστηκε ως λίμπερο. 

Τα κορίτσια της Τρίπολης μπήκαν  δυνατά από την αρχή   του 1ου σετ παίρνοντας  κεφάλι στο σκορ με 8-4, 12-8, 19-18, 22-19 για να φτάσουν στο τελικό 25-21.

Το δεύτερο σετ ήταν στην αρχή μια επανάληψη του 1ου με τον ΑΣΠΕΤ να βρίσκεται μπροστά στο σκορ  με 5-4, 8-6, 12-7, 17-14 στη συνέχεια η ομάδα του Άργους αντέδρασε φτάνοντας στο 19 όλα και μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί  με 23-22 για να πάρει τελικά το σετ με 22-25.

Στο 3ο σετ ο ΑΣΠΕΤ έδειξε αποφασισμένος και προηγήθηκε με 8-3,  13-9, 20-11, για να φτάσει στο 25-17 . 

Στο 4ο σετ τα κορίτσια του Γιώργου Χρονόπουλου δεν  άφησαν περιθώρια   στην ίριδα να αντιδράσει παίρνοντας από την αρχή ένα μεγάλο προβάδισμα   με 19-8, 22-11 για να φτάσουν τελικά στο 25-15 και την νίκη με 3-1 σετ. 

 Οι πόντοι για τον ΑΣΠΕΤ προήλθαν από 44 πόντους επίθεσης έναντι   39 της Ίριδας, 2 μπλοκ έναντι 2,  9 άσσους  έναντι 7  και  από 43 λάθη της ομάδας του Άργους έναντι 23 που είχε η ομάδα της Τρίπολης.  Από Αρκαδική ομάδα πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε η Πηνελόπη Ντούλια με 14 πόντους έχοντας 13 πόντους επίθεσης , έναν άσσο, και 28 άμυνες. Η άλλη ακραία η Πεντεφούντη είχε 12 πόντους ,με έντεκα  πόντους επίθεσης  , έναν άσσο  ενώ είχε και 32 άμυνες.   Η Νικητοπούλου είχε δέκα πόντους  με οχτώ πόντους επίθεσης, έναν άσσο, ένα μπλοκ και 18 άμυνες. Η διαγώνια Χρονοπούλου Ιωάννα είχε 7 πόντους με πέντε πόντους επίθεσης , δυο άσσους και 18 άμυνες. Η Σιάννα είχε 5 πόντους με τέσσερις πόντους επίθεσης , ένα μπλοκ και άμυνες. Η πασαδόρος η Μιλένα η Κόλεβα είχε επτά πόντους με τρείς   πόντους επιθέσεις , τέσσερις άσσους και δεκαέξι άμυνες. Η Χρονοπούλου Σήλια που σε αυτό το παιχνίδι αγωνίστηκε ως λίμπερο είχε οχτώ πετυχημένες υποδοχές με τις τρείς να είναι εξαιρετικές ενώ είχε και 14 άμυνες . 

Επόμενο παιχνίδι για τον ΑΣΠΕΤ την ερχόμενη Κυριακή στην Τρίπολη με τον Αίολο Αγυιάς.

ΑΣΠΕΤ Τρίπολης (Χρονόπουλος Γιώργος) ΠΕΝΤΕΦΟΥΝΤΗ , ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΟΛΕΒΑ, ΚΑΡΑΛΕΚΑ, ΣΙΑΝΝΑ ΤΣΑΛΑΤΣΑΝΗ, ΛΕΤΣΟΥ, ΝΤΟΥΛΙΑ, ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ. ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΗΛΙΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

ΙΡΙΣ Άργους ( ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ν.)ΝΙΚΟΛΙΤΣΙ, ΧΑΜΕΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥΛΑ Ε., ΜΠΑΝΑΣΗ,ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥΛΑ, ΚΟΝΤΟΥ, ΖΕΡΒΟΥ, ΣΕΛΛΗ, ΣΠΥΡΙΔΗ, ΒΕΝΤΑ.                                                           

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέντε μετάλλια η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα άρσης βαρών

Καταπληκτικές ήταν η Μαρία Στρατουδάκη και η Εβίτα Καραθανάση...

Μελιτζάzz 2024 – Νόστος | Αναζητώντας και ανασύροντας μνήμες από την περιπλάνηση των Τσακώνων στον κόσμο

Νόστος – Η επιστροφή στην πατρίδα, ο επαναπατρισμός. Η ανησυχία και...

Νέες Ειδικότητες στη ΣΑΕΚ Τρίπολης

Οι Ειδικότητες του παράλληλου Μηχανογραφικού για τη Δημόσια ΣΑΕΚ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο