Στο Αίγιο ο 2ος Αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας motocross

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μία σπουδαία διοργάνωση θα φιλοξενήσει το Αίγιο την ερχόμενη Κυριακή (5/3) με συμμετοχές αθλητών από όλη σχεδόν την Ελλάδα.

Πρόκειται για τον 2ο αγώνα του κυπέλλου Ελλάδας motocross για το 2023 που θα διοργανώσει η ΠΑΛΕΜΟΤ και θα πραγματοποιηθεί στην πίστα «Δωροθέα Αναστασοπούλου», η οποία είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους αθλητές και του φίλους του συναρπαστικού αθλήματος του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η Λέσχη του Αιγίου, εκτός από το οργανωτικό, αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στο αγωνιστικό σκέλος, όπως συνέβη και στον πρώτο αγώνα της χρονιάς για την ίδια διοργάνωση που έγινε στην Κρήτη. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10.30π.μ. και η είσοδος για τους θεατές θα είναι ελεύθερη.

{pdf=https://www.pna.gr/images/pdf/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%9A%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%A0%CE%91%CE%9B%CE%95%CE%9C%CE%9F%CE%A4-2023_compressed.pdf?_t=1677665248|100%|800|google}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο