ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΆλλα σπόρΜε μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της ΑΕΚ Τρίπολης Τένις στο τουρνουά Λεωνίδεια...

Με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της ΑΕΚ Τρίπολης Τένις στο τουρνουά Λεωνίδεια 2016 στην Σπάρτη

Μεγάλη επιτυχία για τον όμιλό μας στο τουρνουά Λεωνίδεια 2016, που ολοκληρώθηκε στην Σπάρτη τις προηγούμενες ημέρες.

Μετά τις δύο τρίτες θέσεις που μοιράστηκαν οι αθλήτριες μας Γκουντάνη και Αντωνίου, δύο ακόμα διακρίσεις έφεραν τα κορίτσια του ομίλου μας. Πιο συγκεκριμένα δύο 1ες θέσεις για τις αθλήτριες μας για την Vuorella Emillia στο κυρίως ταμπλό και για την Καραναγνώστη Μαρία στο ταμπλό Consolation, ήρθαν να ολοκληρώσουν την επιτυχία του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.


Η Vuorella περνώντας το πρώτο γύρο bye επικράτησε στον δεύτερο της Δημητροπούλου με 2-0 σετ και στην οκτάδα της Αργυροπούλου με το ίδιο σκορ 2-0 σετ. Στον ημιτελικό, όπου συνάντησε την συναθλήτρια της στην ΑΕΚ την Γκουντάνη επικράτησε με 2-0 σετ μπαίνοντας στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Στον τελικό και ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι πολλών διακυμάνσεων στο τρίτο set και ύστερα από 2 ώρες παιχνίδι η Vuorella επικράτησε της Μπουρτσουκλή με 2-1 σετ κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά.
Η Καραναγνώστη από την άλλη, περνώντας τον πρώτο γύρο bye, στον δεύτερο κέρδισε την Παπαηλίου με 2-0 σετ αλλά στην οκτάδα ηττήθηκε από την Αντωνίου με 2-0 σετ. Έτσι στο ταμπλό Consolation κέρδισε την Κανελλάκη με 2-1 σετ και στον τελικό την Πανταζή με 2-0 σετ και κατέκτησε την 1η θέση στο consolation ταμπλό.


Η επιτροπή διοίκησης και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελαν να συγχαρούν και τις τέσσερις αθλήτριες της ΑΕΚ (Vuorella, Καραναγνώστη, Γκουντάνη και Αντωνίου) για τις διακρίσεις τους στα Λεωνίδεια 2016, και να τους ευχηθούν καλή αγωνιστική συνέχεια. Επίσης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την οργανωτική επιτροπή των αγώνων Λεωνίδεια Sparta Tennis Open 2016 για την άψογη διοργάνωση των αγώνων και την φιλοξενία τους. Συγχαρητήρια σε όλους….

{gallery}Aek_tenis_spari{/gallery}

Μετάβαση στο περιεχόμενο