ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΆλλα σπόρΤρείς 3ες θέσεις για τα 10ράκια του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Τρείς 3ες θέσεις για τα 10ράκια του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Την 3η θέση του 2ου ενωσιακού κάτω των 10 ετών στο πράσινο επίπεδο κατέκτησε ο αθλητής του ομίλου μας Νασιάκος Ιάσονας. 

Στο τουρνουά που έγινε στον ΟΑ Καλαμάτας, το οποίο για πρώτη φορά έγινε σε ταμπλό μονών αγώνων αγοριών και κοριτσιών ξεχωριστά και όχι ομαδικό, όπως συνηθιζόταν τα τελευταία χρόνια, ο αθλητής του ομίλου μας περνώντας πρώτος στα προκριματικά του ομίλου του, μπήκε στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά. Στα προκριματικά αντιμετώπισε και επικράτησε του Μουντζούρη και του Μαντζιτς με 2-0 σετ.

Στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά σε 8άρι ταμπλό επικράτησε του Κουρουνιώτη με 2-0 σετ μπαίνοντας στον ημιτελικό της διοργάνωσης. Εκεί ο Αλώβητης επικράτησε του Νασιάκου με 2-0 σετ και ο αθλητής της ΑΕΚ κατέκτησε την 3η θέση του τουρνουά. Για την ιστορία την πρώτη θέση την κατέκτησε ο Καταπόδης του ΑΟΑ Πατρών. Πολύ καλή εμφάνιση φτάνοντας μέχρι τους 8 του κυρίως ταμπλό έκανε ο Λαμπρόπουλος Άγγελος, ο οποίος αν και πέρασε σαν καλύτερος δεύτερος στον όμιλό του έχασε στους 8 από τον Μαλεβίτη του ΑΟΑ Πατρών. Στο τουρνουά και στην 2η θέση του ομίλου του κατατάχθηκε ο Λαμπρόπουλος Μιχάλης, ο οποίος έχασε την είσοδό του στο κυρίως ταμπλό για μερικά games στην συνολική βαθμολογία.

Επόμενο τουρνουά για τους αθλητές μας στο πράσινο επίπεδο θα είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα λάβε χώρα στα αρχές Μαΐου στην Αθήνα. Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Στο πορτοκαλί επίπεδο δύο ακόμα πρωτιές  για την ομάδα μας πέτυχαν οι νεαρές αθλήτριες Ψυχογιού Κων/να και Παπαντώνη Χρυσούλα που στο ομαδικό τουρνουά της πορτοκαλί μπάλας βρέθηκαν στην 3η θέση των αγώνων. Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα της πορτοκαλί μπάλας πήραν μέρος σε αγώνες ομαδικού επιπέδου πάνω από 40 παιδιά των ομίλων της  Πελοποννήσου. 

Στους συγκεκριμένους αγώνες της πορτοκαλί μπάλας έλαβαν μέρος οι: Δημητρέλης Μιχάλης και Γκόιαν Μάγια, ενώ στην κόκκινη μπάλα οι: Σταυροπούλου Ζωή, Μπαρουξής Γιάννης, Μπαρουξής  Μάριος , Μπένου Νάγια, Κοζίνσκι Νίνα, Γκόιαν Ματέι και Πατρινέλης Αλέξανδρος.  

Η επιτροπή διοίκησης και η προπονητική ομάδα του ομίλου Χατζηγιάννη Γεωργία, Γκουντάνη Γεωργία και Παπαδόπουλος Γιώργος συγχαίρουν όλους τους παραπάνω αθλητές, τόσο για την συμμετοχή τους, όσο και για την επιτυχία τους και τους εύχονται καλή αγωνιστική συνέχεια. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο