Ξεπέρασε τα… όρια το 15ο Motor Festival του ΟΑΚΑ (pics)

Η τεράστια δυναμική του μηχανοκίνητου αθλητισμού αποτυπώθηκε με μαγικό τρόπο στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η τεράστια δυναμική του μηχανοκίνητου αθλητισμού αποτυπώθηκε με μαγικό τρόπο στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας

Το 15ο Motor Festival «Fear Not» απέδειξε στην πράξη αυτό που ακριβώς πρεσβεύει και το όνομά του. Το τριήμερο 28-30/9 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, ο «φόβος» έμεινε στην άκρη και το θέαμα ξεπέρασε κάθε… όριο και κάθε προσδοκία.

Η παρουσία των χιλιάδων θεατών, που βρέθηκαν στο μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης το Σάββατο και την Κυριακή, απέδειξε με μεγαλοπρεπή τρόπο την τεράστια δυναμική της κορυφαίας μηχανοκίνητής γιορτής στην Ελλάδα, η οποία τους δικαίωσε στον απόλυτο βαθμό.
Το θέαμα ήταν με μία λέξη φαντασμαγορικό. Όλα τα είδη του μηχανοκίνητου αθλητισμού ενώθηκαν με συναρπαστικό τρόπο σ’ ένα event με μοναδικά shows, από την επίλεκτη ομάδα των επαγγελματιών οδηγών του Festival, που φρόντισαν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες ακόμη και των πιο απαιτητικών θεατών!
Η Έκθεση του 15oυ Motor Festival ήταν πιο μεγάλη από ποτέ και μπροστά από τα δεκάδες περίπτερα των επαγγελματιών του χώρου περιμετρικά της αρένας παρέλασαν χιλιάδες άνθρωποι, που έμεναν εντυπωσιασμένοι!
Θεατές όλων των ηλικιών, μεγάλοι και παιδιά, έζησαν το περασμένο τριήμερο μια μοναδική, φαντασμαγορική μηχανοκίνητη εμπειρία, που φροντίζει σε κάθε event να εξελίσσεται και να προσφέρει το κάτι το μοναδικό. Αυτό, εξάλλου, την καθιστά δικαίως ως την κορυφαία γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχα events του εξωτερικού.
Επίσης στο 15ο Motor Festival επιχειρήθηκε την περασμένη Δευτέρα 30 του μηνός να σπάσει η Ελλάδα το ρεκόρ Guinness στο Burn Out, σε μια μεγαλοπρεπή προσπάθεια με εκατοντάδες μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα εντός της αρένας του ΟΑΚΑ. Το ρεκόρ μπορεί να μην έσπασε, αλλά η εικόνα ήταν άκρως εντυπωσιακή και θα μείνει αποτυπωμένη σε όσους την παρακολούθησαν.
«Τολμήσαμε και ξεπεράσαμε τα όρια μας, ξεπεράσαμε τους φόβους μας! Το 15ο Motor Festival άλλαξε τα δεδομένα, την πορεία μας, αλλά και τον προορισμό! Πάντα προσπαθούσα να καταφέρω να ξεπεράσω τα όρια μου, το τριήμερο όμως αυτό, όμως, ήταν τόσο μαγικό, που με έκανε να διαπιστώσω ότι είμαι μικρός ώστε να μπορώ να αγγίξω τη δύναμη που έχει ο Μηχανοκίνητος αθλητισμός! Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αγαπάμε αυτό που κάνουμε και κάθε φορά να προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία στους θεατές, δείχνοντάς τους με μοναδικό τρόπο τη μαγεία του μηχανοκίνητου αθλητισμού» δήλωσε, χαρακτηριστικά, ο διοργανωτής του 15ου Motor Festival, Μιχάλης Κοντιζάς.
Το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης θα συνεχίσει την πορεία του με το 16ο Motor Festival «Love to Race», που ήδη ετοιμάζεται για να ξεπεράσει για ακόμη μία φορά τον… εαυτό του!

{gallery}motor_festival_oaka{/gallery}

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο εορτασμός του Προφήτου Ηλιού στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας. Την παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιος χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό στο Ιερό Εξωκλήσιο του εορταζομένου Προφήτου, του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρίπολης, συμπαραστατούμενος από Ιερείς. Το θείο λόγο κήρυξε

Κάλεσμα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας για την αποκατάσταση της Ε.Ο. 74

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους συλλόγους-μέλη της, τους Αρκάδες όπου κι αν βρίσκονται, καθώς και προς τους φίλους της Αρκαδίας και της Ηλείας, να ενώσουμε τη φωνή μας για την άμεση αποκατάσταση του Εθνικού Οδικού Δικτύ

Κόρινθος: Νέα εμφάνιση καρχαρία στις Κεχριές μέσα σε λίγες ημέρες

Νέα εμφάνιση καρχαρία καταγράφηκε στη θαλάσσια περιοχή των Κεχριών Κορινθίας, λίγες ημέρες μετά το προηγούμενο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες το θαλάσσιο ζώο εντοπίστηκε να κινείται κοντά στην ακτή

Ακυρώνεται η ξενάγηση της Εβδομάδας Ομογενών στη Σπάρτη

Ο Δήμος Σπάρτης και ο Σύλλογος Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «ο Λεωνίδας» θα ήθελαν να ενημερώσουν ότι η ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους της Σπάρτης, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 22 Ιουλίου