Καραναγνώστη & Βουδούρη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης την 2η Και 3η Θέση στο Smash Divion

Μετά την τελευταία γεμάτη σε θέσεις και μετάλλια πορεία της αγωνιστικής μας ομάδας των junior κάτω των 10 ετών στα γήπεδα της Σπάρτης, σειρά πήραν τα κορίτσια των 16αριών μας όπου κατέκτησαν δύο πρωτιές στο open τουρνουά του Smash Tennis Club.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά την τελευταία γεμάτη σε θέσεις και μετάλλια πορεία της αγωνιστικής μας ομάδας των junior κάτω των 10 ετών στα γήπεδα της Σπάρτης, σειρά πήραν τα κορίτσια των 16αριών μας όπου κατέκτησαν δύο πρωτιές στο open τουρνουά του Smash Tennis Club.

Πιο συγκεκριμένα την 2η και την 3η θέση στην κατηγορία των γυναικών masters κατέλαβαν η Καραναγνώστη Μαρία και η Βουδούρη Μιλένα αντίστοιχα. Η θεσμοθετημένη για τον όμιλό μας συμμετοχή στο συγκεκριμένο τουρνουά μας έκανε για ακόμη μια φορά υπερήφανους καθώς τα κορίτσια της ΑΕΚ Τρίπολης βρέθηκαν για ακόμη μια φορά μέσα στα μετάλλια.

Πιο συγκεκριμένα η Καραναγνώστη ξεκινώντας από το no2 του ταμπλό αφού πέρασε το πρώτο παιχνίδι με wo στον δεύτερο γύρο αντιμετώπισε και επικράτησε την Δαμιανού με 2-0 σετ (62,62). Στον Τελικό ηττήθηκε από την Κανελλάκη με 2-0 σετ (62,62) κατακτώντας την 2η θέση του τουρνουά. Η Βουδούρη από την άλλη στον πρώτο γύρο επικράτησε της Σουρλίγκα με 2-0σετ (61,62) αλλά στα ημιτελικά ηττήθηκε από την Κανελλακη με 2-0 σετ 61,61μένοντας στην 3η θέση του τουρνουά επιπέδων D1.

Η διοίκηση και οι προπονητές του ομίλου συγχαίρουν και τις δύο αθλήτριες τους τόσο για τις εμφανίσεις, όσο και για την συγκεκριμένη επιτυχία τους. Καλή επιτυχία στην αγωνιστική τους καλοκαιρινή συνέχεια !!!

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διακοπή ρεύματος την Παρασκευή σε περιοχές του Δήμου Γορτυνίας

Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει ότι την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2026, από τις 08:30 έως τις 10:00, θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω εργασιών στο δίκτυο στις κοινότητες Κοντοβάζαινα, Βάχλια και Δήμητρα του Δήμου Γορτυνίας.

Συλλήψεις σε Λουτράκι, Σικυώνα και Κόρινθο

Συνελήφθησαν, σήμερα (22 . 7 .2026) και πρώτες πρωινές ώρες , στο Λουτράκι , από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης

Καύσωνας: Υποχρεωτική παύση εργασίας σήμερα εξέδωσε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Σε ισχύ τίθενται σήμερα, Τετάρτη 22 Ιουλίου, τα έκτακτα μέτρα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για την προστασία των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα από τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες

Ηλίαση ή θερμοπληξία; Πώς θα αναγνωρίσετε τα συμπτώματα

Με τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν αυτές τις ημέρες στη χώρα, η έκθεση στον ήλιο και η παραμονή σε ζεστό περιβάλλον μπορεί να προκαλέσουν επιπτώσεις στην υγεία. Η ηλίαση και η θερμοπληξία αποτελούν δύο καταστάσεις που μπορεί να κληθούμε να αντιμετωπίσουμε κατά τη διάρκεια του καύσωνα και έχουν κοινά χαρακτηριστικά