Έναρξη του 12ου Κυπέλλου ΚΟΑΤ στην Τρίπολη παρουσία της Φιλαρμονικής του Δήμου (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε ένα γεμάτο  δημοτικό κολυμβητήριο στην Τρίπολης και με την παρουσία πάνω από 600 αθλητών ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του 12ου Κυπέλλου ΚΟΑΤ.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/x1uMl5QQnwE” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Μετά από ένα χρόνο απουσίας και υπό νέα διοίκηση, ο ΚΟΑΤ επέστρεψε με την κορυφαία ετήσια αγωνιστική του διοργάνωση το 12ο κύπελλο ΚΟΑΤ.

Το κύπελλο ΚΟΑΤ είναι ένα από τα σημαντικότερα τεστ για τους αθλητές για την αγωνιστική χρονιά 2018-2019, γεγονός που καταδεικνύει και την μεγάλη σημασία συγκεκριμένου αγώνα.

Κατά την έναρξη των αγώνων απεύθηναν χαιρετισμό η πρόεδρος του ΚΟΑΤ κα. Χριστίνα Καλαθά, Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Ρουμελιώτης, Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Γιαννακούρας, Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Καραλής, Ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Κατσικερός Παρασκευάς και ο πρώτος πρόεδρος του ΚΟΑΤ κ. Γιώργος Σωτηρόπουλος.

Να αναφέρουμε ότι στην έναρξη των αγώνων παραβρέθηκε και η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης. Η παρουσία της έδειξε πόσο αρμονικά μπορεί να συνδυαστεί ο αθλητισμός με τον πολιτισμό και τη μουσική.

{gallery}enarksi_koat2018{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο