Φραστικό επεισόδιο Μπαφέ με άτομα χωρίς διαπίστευση στο ΟΑΚΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ένταση στο ΟΑΚΑ μεταφέρθηκε και στα αποδυτήρια εκεί που ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός Χρήστος Μπαφές είχε λεκτικό επεισόδιο με άτομα που δεν έπρεπε να είναι στο χώρο.

Λεκτική αντιπαράθεση του Χρήστου Μπαφέ με άτομα χωρίς διαπίστευση που είχαν μπει στο χώρο τον αποδυτηρίων έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ μετά το πέμπτο τελικό.

Ο τιμ μάνατζερ και διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε έντονα στους παρόντες αστυνομικούς για αμέλεια καθήκοντος, τη στιγμή που οι άγνωστοι τον ειρωνεύονταν. Κάποιος μάλιστα τον έβρισε κιόλας.

“Τους βλέπετε, τους ακούτε και δεν κάνετε τίποτα”, έλεγε σε έντονο ύφος πηγαίνοντας στα αποδυτήρια. Αξιωματικός της αστυνομίας τού είπε πως αν θέλει μπορεί υποβάλει μήνυση για εξύβριση, αλλά αρνήθηκε και αποχώρησε εκνευρισμένος!

Γ.Ζ.

contra.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο