Έναρξη εγγραφών στον ΚΟΑΤ…

Το κολύμπι προσφέρει φυσικά και ψυχικά οφέλη στον οργανισμό μας και ταυτόχρονα αποτελεί μια ευχάριστη δραστηριότητα.
Τα οφέλη της άσκησης στη σωματική και ψυχική υγεία μας, είναι αμέτρητα. Η σωματική δραστηριότητα μπορεί να μας βοηθήσει να ζήσουμε περισσότερο και καλύτερα, να βελτιώσει τη διάθεσή μας και να συμβάλει σε έναν πιο ποιοτικό ύπνο. Μπορεί να μας βοηθήσει να διαχειριστούμε το βάρος μας και να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το κολύμπι προσφέρει φυσικά και ψυχικά οφέλη στον οργανισμό μας και ταυτόχρονα αποτελεί μια ευχάριστη δραστηριότητα.
Τα οφέλη της άσκησης στη σωματική και ψυχική υγεία μας, είναι αμέτρητα. Η σωματική δραστηριότητα μπορεί να μας βοηθήσει να ζήσουμε περισσότερο και καλύτερα, να βελτιώσει τη διάθεσή μας και να συμβάλει σε έναν πιο ποιοτικό ύπνο. Μπορεί να μας βοηθήσει να διαχειριστούμε το βάρος μας και να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση.

Ειδικότερα δε στα παιδιά, η κολύμβηση βοηθάει στην αντιμετώπιση του βρογχικού άσθματος, στην καταπολέμηση των αδυναμιών και των προβλημάτων στη στάση του σώματος και βέβαια απομακρύνεται οριστικά ο κίνδυνος του πνιγμού που είναι από τις πρώτες αιτίες θανάτου από ατύχημα σε παιδιά διεθνώς.

Ύστερα από μία επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά όπου οι αθλητές του συλλόγου μας κατέκτησαν δύο τρίτες, μία τέταρτη και μία έκτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών και πάνω από 100 μετάλλια (τμήματα επίλεκτα, προ-αγωνιστικά και αγωνιστικά), οι έμπειροι προπονητές του συλλόγου μας θα μοιραστούν και φέτος μαζί σας όλα τα μυστικά της κολύμβησης, με νέες καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας όπου το παιχνίδι και το κολύμπι συνδυάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε το μάθημα να γίνεται διασκέδαση και παιχνίδι.

Σεβόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνει κάθε οικογένεια και επιθυμώντας να προσφέρουμε την δυνατότητα σε κάθε παιδί να ζήσει τις χαρές του υγρού στίβου, ανακοινώνουμε ότι όλες οι νέες εγγραφές θα είναι δωρεάν και για 5η συνεχή χρονιά τα μηνιαία δίδακτρα μας θα παραμείνουν σταθερά ενώ συνεχίζονται οι ειδικές προσφορές για αδέλφια.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, οι αθλητές και οι αθλήτριες της αγωνιστικής μας ομάδας δεν θα καταβάλλουν δίδακτρα, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά.

Οι εγγραφές στο σύλλογο μας για όλα τα παιδιά ηλικίας 6 μηνών και άνω καθώς και ενηλίκων θα πραγματοποιούνται από την Δευτέρα 07-09-2015 και κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή και ώρα 18:00 έως 19:30 στο χώρο του κολυμβητήριου.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης