Κυριακή, 11 Μαΐου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

2η θέση για την Λαμπροπούλου στο τουρνουά του Athlisis Cup

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι επιτυχίες για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό καθώς κατέκτησε την 2η θέση στο τουρνουά του Athlisis Cup στην Δαλαμανάρα. 

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Λαμπροπούλου ανεβαίνει στο βάθρο των νικητών στο συγκεκριμένο open μιας και πέρυσι είχε κατακτήσει την 1η θέση στην κατηγορία των 10 ετών. Φέτος στην πρώτη της χρονιά στα 12άρια η Λαμπροπούλου κατέκτησε την 2η θέση στο open βάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη στα τουρνουά που έρχονται τις επόμενες ημέρες.

Η αθλήτρια του Γ. Παπαδόπουλου έκανε μια πάρα πολύ καλή πορεία σε όλο το τουρνουά παίζοντας σπουδαίο τένις και πάνω από όλα δείχνοντας ήθος και χαρακτήρα τόσο στις νίκες μέχρι τον τελικό, όσο και στην ήττα σε αυτόν, κατά γενική ομολογία των παρακολουθούντων.

Στα εντός του γηπέδου η Λαμπροπούλου επικράτησε στον πρώτο γύρο της Χαραλάμπους με 2-0 σετ (4-0, 4-0) και στον δεύτερο γύρο της Κεφαλλονίτη με το ίδιο σκορ 2-0 σετ ( 4-1, 4-1). Στην φάση των ημιτελικών η κλήρωση είχε βγάλει εμφύλιο αγώνα μεταξύ της Νασιάκου (ΑΕΚ Τρίπολης) και της Λαμπροπούλου (ΑΕΚ Τρίπολης) .Σε αυτόν τον εμφύλιο νικήτρια ήταν η δεύτερη με 2-0 σετ ( 4-0, 4-0) μπαίνοντας στον τελικό της διοργάνωσης όπου αντιμετώπισε την Μηναδάκη, η οποία επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-1).

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου συγχαίρουν για μια κόμη φορά την Λαμπροπούλου καθώς και τα άλλα δύο κορίτσια του ομίλου μας Νασιάκου και Βουδούρη για την 1η και τις 3ες θέσεις τους αντίστοιχα σε αυτό το open.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μήνυμα Δημάρχου Γορτυνίας Ευστάθιου Κούλη για τη Γιορτή της Μητέρας, 11 Μαΐου 2025

Αγαπητές Μητέρες, Με βαθύ σεβασμό και απέραντη ευγνωμοσύνη, σας απευθύνω τις πιο θερμές μου ευχές για τη σημερινή ημέρα. Μια μέρα αφιερωμένη σε εσάς που κρατάτε τον κόσμο μας όρθιο, ακόμα κι όταν όλα μοιάζουν δύσκολα. Εσάς που με μια αγκαλιά μπορείτε να γιατρέψετε κάθε φόβο και με μια κουβέντα να δώσετε κουράγιο. Είσαστε ο

Κοινωνικός τουρισμός 2025: Ποιοι κάνουν αίτηση σήμερα – Τι καλύπτουν τα Voucher

Άνοιξε από την περασμένη Τετάρτη η πλατφόρμα της ΔΥΠΑ...

Καιρός: Ζέστη με τοπικές βροχές

Με ζέστη, συννεφιά βροχές, τοπικές καταιγίδες και νέα μικρή...

Ως μνημείο χαρακτηρίστηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού το Ρολόι της Δημητσάνας

Το Ρολόι της Δημητσάνας χαρακτηρίστηκε επίσημα ως μνημείο με ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά και καλλιτεχνικά στοιχεία σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Δ 264/06.05.2025 και υπογράφουν η Γενική Διευθύντρια Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του υπουργείου Πολιτισμού, αρχαιολόγος Δρ. Ολυμπία Βικάτου και η Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αναστήλωσης, Μουσείων και Τεχνικών Έργων του Υπουργείου Πολιτισμού και

ΔΗΜΟΦΙΛΗ