1η η Αντωνίου και 3η η Γκουντάνη της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στη Μεσσήνη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δύο ακόμα διακρίσεις για τα κορίτσια του ομίλου της ΑΕΚ Τρίπολης στο καλοκαιρινό τουρνουά της Μεσσήνης. Την 1η θέση κατέκτησε η Αντωνίου Αναστασία και την 3η η Γκουντάνη Γιωργία στο τουρνουά επιπέδων και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία D1.

Μια πολύ σοβαρή διοργάνωση και πολύ οργανωμένη κίνηση εκ μέρους του ομίλου της Μεσσήνης, που με κόπο και μεράκι κατάφεραν και έστησαν, δίνοντας την δυνατότητα στον όμιλό μας να αγωνιστεί σε ένα αρκετά καλό καλοκαιρινό open.

Στα αποτελέσματα του τουρνουά η Αντωνίου επικράτησε στους δύο γύρους των ομίλων της Κουλουμπού με 2-0 σετ (6-0, 6-1) και της Προδρόμου με το ίδιο σκορ 2-0 σετ (6-0, 6-1).

Η Γκουντάνη επικράτησε στον πρώτο γύρο της Ανδριανοπούλου με 2-1 σετ (2-6, 7-6, 10-8) αλλά ηττήθηκε από την Χασομέρη με 2-1 σετ (7-6, 4-6, 3-10).

Στις διασταυρώσεις των ομίλων η Αντωνίου επικράτησε στον ημιτελικό της Γκουντάνη με 2-0 σετ (6-2, 6-4)και της Χασομέρη στον τελικό με 2-0 σετ (6-0, 6-2) κερδίζοντας την πρώτη θέση στο open ενώ η Γκουντάνη επικράτησε στον μικρό τελικό της Προδρόμου με 2-1 σσετ (2-6, 6-0, 10-7) κερδίζοντας την τρίτη θέση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε όλους τους Νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου την Παρασκευή 21 Ιουνίου

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Παρασκευή 21 Ιουνίου προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) σε όλους τους Νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες και στους επαγγελματίες να

Πολύ Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 4) Παρασκευή 21Ιουνίου 2024

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου, που εκδίδει η Γενική ΓραμματείαΠολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), για αύριο Παρασκευή 21Ιουνίου 2024, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορίακινδύνου 4), μεταξύ άλλων, για τη Γορτυνία.Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στουςπολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στηνύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως τοκάψιμο

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων 198ης Επετείου της Ηρωικής Μάχης του Διρού

Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης θέλοντας να τιμήσει την ανεκτίμητη εθνική προσφορά των γυναικών της Μάνης, διοργανώνει το διήμερο 29 και 30 Ιουνίου σειρά εκδηλώσεων για την 198η Επέτειο της Ηρωικής Μάχης του Διρού. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων: Πρόγραμμα Επετειακών Εκδηλώσεων  Μάχης Διρού 2024 Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 20:00’: Αναπαράσταση της απόκρουσης του Ιμπραήμ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο