Ολοκλήρωση των εκδηλώσεων διάχυσης του 28ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, μετά την επιτυχημένη παρουσίαση που έγινε το βράδυ προχθές, στην πλατεία Άρεως, στην Τρίπολη, συνέχισε την διάχυση εκδηλώσεών του στο Ναύπλιο, χθες στις 9, στην πλατεία Συντάγματος.

Στην αργολική πρωτεύουσα παρουσιάστηκε, όπως και προχθές στην Τρίπολη, το έργο “Hito” από τους Ισπανούς ταλαντούχους χορευτές Akira Yoshida και Chey Jurado, ένα ντουέτο με στοιχεία σύγχρονου χορού, ακροβατικών και χιπ χοπ.

Όπως είναι γνωστό, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, έχει ξεκινήσει από πέρυσι η προσπάθεια να εξακτινωθεί το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας και στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες.

Πέρυσι είχε γίνει παρουσίαση έργου στην Σπάρτη, ενώ φέτος η διάχυση έγινε προς τρεις πόλεις της Περιφέρειας, ξεκινώντας από την Κόρινθο την περασμένη Κυριακή 17 Ιουλίου, για να συνεχιστεί στην Τρίπολη προχθές Τρίτη 19 του μήνα και να ολοκληρωθεί το βράδυ χθες, στο Ναύπλιο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:06:35

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας οι Αιγύπτιοι κατηγορούμενοι για το Ναυάγιο της Πύλου

Σε διαδικασία απελευθέρωσης από τις φυλακές Ναυπλίου βρίσκονται οι...

Υπηρεσία Καθαριότητας Σπάρτης: Η διαδικασία για την αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων

Η Υπηρεσία Καθαριότητας υπενθυμίζει στους δημότες ότι για την...

Συνέδριο ΕΝΠΕ στην Πάτρα | Δημήτρης Πτωχός: «Θεσμική θωράκιση των Περιφερειών, ανάπτυξη, αναβάθμιση»

Απλοποίηση των διαδικασιών, ομογενοποίηση, ολιστική προσέγγιση και αποκέντρωση ήταν οι κατευθύνσεις στις οποίες αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, κατά τη διάρκεια του θεματικού συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, με θέμα «Οι Περιφέρειες μπροστά στις προκλήσεις: Θεσμική Θωράκιση – Αγροτική Ανάπτυξη», που πραγματοποιείται στην Πάτρα, 22 και 23 Μαΐου. «Με καταλύτες την κλιματική αλλαγή και
00:00:00

Δείτε ζωντανά το Προσυνέδριο Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Προσυνέδριο Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Αθήνα 23/05/2024

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο