
Η ΔΙΚΕ (IV ΜΠ) στο πλαίσιο της ανακήρυξης του έτους 2018 σε έτος «Μέριμνας για το Προσωπικό», από το ΓΕΣ, διοργάνωσε ημερίδα με θέμα: «Οι Στρατιωτικές Οικογένειες: Το δικό μας Υπερήφανο βίωμα ».
Η παραπάνω δράση, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Ιουν 18 και ώρα 18:50, στο Αμφιθέατρο του « Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου» Τρίπολης και περιελάμβανε ομιλίες με θέματα:
α. «Στρατιωτικές Οικογένειες, το δικό μας υπερήφανο βίωμα », από τον Αρχίατρο – Ψυχίατρο Δρ. Παύλο Νταφούλη του 424 ΓΣΝΕ
β. «Λόγοι να υπηρετεί στην Περιοχή Ευθύνης της ΔΙΚΕ (IV ΜΠ)», από τον Τχη (ΥΙ) Λούκα Θωμά της 88 ΣΔΙ .
γ. «Αντιλαμβανόμενοι την ποιότητα της ζωής των στρατιωτικών οικογενειών, το παράδειγμα της ΔΙΚΕ (IV ΜΠ)», από την Ανθλγό (ΥΨ) Σταυροπούλου Ελένη.
Την όλη εκδήλωση πλαισίωσε η Στρατιωτική Μουσική, με ανάλογο μουσικό πρόγραμμα.
{gallery}hmerida_stratiotikes_oikogenies{/gallery}



