Ο Αρκάς γλύπτης Νίκος Φλώρος στηρίζει τη Ρόδο (???) για πολιτιστική πρωτεύουσα το 2021

Αυγούστου 25, 2015
Σε δημοσίευμα σχετικό με την περιοδεία των εκθέσεων του γνωστού Αρκά γλύπτη Νίκου Φλώρου την ερχόμενη εβδομάδα στη Ρόδο και στο παλάτι των Ιπποτών όπου θα παρουσιαστούν πίνακες του καλλιτέχνη εντύπωση και πολλά ερωτηματικά προκαλεί η αναφορά για στήριξη του γλύπτη στην Ρόδο για τον τίτλο της Πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2021, χρονιά που τον ίδιο τίτλο διεκδικεί και η πόλη καταγωγής του, η Τρίπολη.

Όταν, λοιπόν, ο Δήμος Τρίπολης τα... έσκαγε και ήταν χορηγός και διοργανωτής στις εκθέσεις του Νίκου Φλώρου στη Ρωσία και αλλού, ο κ. Φλώρος υποστήριζε τον τόπο του με θερμές δηλώσεις.

Θυμόμαστε ότι «ο Δήμος Τρίπολης πραγματοποίησε στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας την Έκθεση του διεθνή Αρκά γλύπτη Νίκου Φλώρου στις 6 Μαρτίου 2014», «το Κρατικό Μουσείο Ερευνών της Ρωσικής Ακαδημίας Καλών Τεχνών υποκλίθηκε στην τέχνη του διάσημου Έλληνα καλλιτέχνη και διεθνούς φήμης Αρκά γλύπτη, Νίκου Φλώρου, στην αίθουσα του Ραφαήλ, από τις 6 Μαρτίου έως τις 6 Απριλίου 2014. Χορηγός της έκθεσης είναι ο Δήμος Τρίπολης».

«Προσφέρω τα έργα μου για να προβληθεί ο Δήμος Τρίπολης»... Δικά του λόγια, από τις 17 Φεβρουαρίου 2014.

logofootermedia