Κωνσταντινόπουλος: Αγωνίζομαι ώστε η παράταξή μου να μπορέσει να Κυβερνήσει τη χώρα και θα δώσω τη μάχη με όλες μου τις δυνάμεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βασικά σημεία της συνέντευξής του Oδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.

Δεν αγωνίζομαι για ένα κόμμα του 15%. Αγωνίζομαι ώστε η παράταξή μου να μπορέσει να Κυβερνήσει τη χώρα και θα δώσω τη μάχη με όλες μου τις δυνάμεις.

 
Για το υποτιθέμενο «ειδύλλιο» ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
Εγώ σήμερα δεν βλέπω κανένα ειδύλλιο μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ενώσει δυνάμεις στη βάση. Πιστεύω ότι δεν είναι σωστό τα κόμματα να εμπλέκονται με ανθρώπους γυρολόγους ή Γενίτσαρους όπως έχει πει ο ίδιος ο Πρόεδρός μας, αλλά να δώσει τη μάχη στη βάση της κοινωνίας με συγκεκριμένες πολιτικές προτάσεις και θέσεις.
Με τις σημερινές ηγεσίες που υπάρχουν δεν πιστεύω ότι είναι εφικτό το σενάριο της σύγκλισης.
Εγώ έμεινα τόσα χρόνια στο ΠΑΣΟΚ γιατί πίστευα και πιστεύω ακράδαντα ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να γίνει μεγάλο κόμμα. Δεν αγωνίζομαι για ένα κόμμα του 15%. Αγωνίζομαι για την παράταξή μου ώστε να μπορέσει να Κυβερνήσει τη χώρα και θα δώσω τη μάχη με όλες μου τις δυνάμεις.    

Για τις εξεταστικές επιτροπές.
Έχω μια πάγια θέση. Οι εξεταστικές επιτροπές κατά κύριο λόγο μέχρι σήμερα δεν έχουν αποδώσει. Επειδή διακρίνω ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή διάθεση, προτείνω το πολιτικό προσωπικό να κάνει μια εξεταστική για το μέλλον και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κάνει συναινέσεις για να μην ξανά γίνουν Τέμπη. Πρέπει με αυτό τον τρόπο να διασφαλίσουμε ότι δεν θα συμβούν παρόμοια γεγονότα. Παρόλα αυτά τα θύματα των Τεμπών δεν θα πρέπει να ξεχαστούν  και θα πρέπει να τους τιμήσουμε μέσα από διαδικασίες που θα αποδοθούν ευθύνες και στο τέλος να μην ξανασυμβεί αυτό.

Για τις φορολογικές εξαγγελίες
Ακούω τον κ. Στουρνάρα που βγαίνει και μιλάει για τα φορολογικά ζητήματα και δεν μαζεύει τις Τράπεζες οι οποίες κερδίζουν από τη διαφορά επιτοκίου δανεισμού και επιτοκίου καταθέσεων 3δις το χρόνο και από αυτά τα λεφτά θα μπορούσαμε να είχαμε λύσει πολύ μεγάλα προβλήματα και να υπάρχει φορολογική δικαιοσύνη. Έχουμε μπροστά μας τα χρήματα και τα νέμονται τέσσερις συστημικές Τράπεζες.
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Aποτελέσματα των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στην Τρίπολη

Η πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας ολοκληρώθηκε στο Στρατιωτικό...

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας – Ισχυροί άνεμοι και αφρικανική σκόνη

Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης, η...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο