Ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στην Τρίπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ και πρώην Υπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην τρίπολη το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, στις 7.30 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.

[iframe width=”650″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/IXKnAyyTx5g” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Αρκαδίας Τίμος Κατσίπος.

Aμέσως μετά τον λόγο πήρε o βουλευτή Αρκαδίας Κώστας Βλάσης για έναν σύντομο χαιρετισμό.

 

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος ανέφερε: “Στην Τρίπολη είχα τη χαρά να υπηρετήσω και την πρώτη φάση της στρατιωτικής μου θητείας έχω και ρίζες από την Αρκαδία καθώς η καταγωγή του παππού μου είναι από την Στεμνίτσα.

Aναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της παράταξης τόνισε: “Περνάμε από μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο και θα πρέπει σύντομα η Νέα Δημοκρατία να είναι έτοιμη να αντιπαρατεθεί πολιτικά με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί θα έρθουν δύσκολες μέρες. Όλοι λένε πως πάνω απ όλα πρέπει να βάλουμε την ενότητα της παράταξης. Όσο πιο μεγάλη είναι όμως η συμμετοχή σας στην ανάδειξη προέδρου τόσο πιο δυνατή θα βγεί η Νέα Δημοκρατία”.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο