«Ντέρμπι» στην Αρκαδία μέχρι την ώρα της κάλπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη μάχη στην Αρκαδία δείχνουν τα τελευταία στοιχεία τον δημοσκοπήσεων τόσο στην πρωτιά ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ  όσο και για το ποιος θα πάρει την 3η βουλευτική έδρα με τη  Χρυσή Αυγή με ανεβασμένα ποσοστά να μπαίνει γερά στο παιχνίδι της διεκδίκησης.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ εξασφαλίζει 28,5%, αυξάνοντας το ποσοστό του από 27% που είχε σε έρευνα που διεξήχθη 1-3 Σεπτεμβρίου, ενώ και η Ν.Δ. αυξάνει το δικό της ποσοστό στο 27,5% (από 27% που είχε σε προηγούμενη μέτρηση).

Πάντως, σημαντική παράμετρος που αναδεικνύεται και σε αυτήν τη μέτρηση είναι η αβεβαιότητα που εξακολουθεί να επικρατεί στη μάχη για την τρίτη θέση. Η Χρυσή Αυγή αυξάνει το ποσοστό της στο 7% (από 6,5%), το ΚΚΕ παραμένει σταθερό στο 6%, ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ που  φθάνει στο 5,0% (από 4,5%), ενώ καταγράφεται ελαφρά υποχώρηση του Ποταμιού στο 5% (από 5,5%). Η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη παραμένει σταθερή στο 4,5%, ενώ η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη υποχωρεί στο όριο της εισόδου στη Βουλή, εξασφαλίζοντας 3% (4%). Και σε αυτήν τη δημοσκόπηση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παραμένουν εκτός Βουλής με 2% (1,5%).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο