Στον Καναδά θα ταξιδέψει το φθινόπωρο “Ο παππούς μου ο Παπαφλέσσας”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στον Καναδά θα προβληθεί στα μέσα του ερχόμενου φθινοπώρου η ταινία “Ο παππούς μου ο Παπαφλέσσας”, το ντοκιμαντέρ που σκηνοθέτησε η Κλεώνη Φλέσσα και αποτελεί παραγωγή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο πλαίσιο των δράσεών της για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Ειδικότερα, η ταινία επελέγη να μετάσχει στο GIFFT (Greek International Film Festival Tour of Canada) -θεσμός που υποστηρίζεται, μεταξύ άλλων, από το Ελληνικό Διεθνές Φίλμ Φεστιβάλ του Τορόντο- το οποίο θα λάβει χώρα μεταξύ 30 Σεπτεμβρίου και 9 Οκτωβρίου σε διάφορες πόλεις του Καναδά.

Υπενθυμίζεται ότι “Ο παππούς μου ο Παπαφλέσσας” είχε επιλεγεί -ανάμεσα από πάρα πολλές ταινίες Ελλήνων δημιουργών- ως φιναλίστ και στο 15ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λονδίνου, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο