Μήνυμα Πρωτοχρονιάς Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Β. Γιαννόπουλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Αφήνουμε πίσω μια δύσκολη χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας η ανθρωπότητα δοκιμάστηκε, και εξακολουθεί να δοκιμάζεται σκληρά, λόγω της πανδημίας. Μια χρονιά που άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια της σε κάθε έκφανση της ζωής και της καθημερινότητας μας.

Ήταν όμως μια δύσκολη χρονιά και για την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου αλλά και με τις πλημμύρες των δυο τελευταίων μηνών.

Το 2021 μας πήρε πολλά, αλλά μας δίδαξε ακόμα περισσότερα, γιατί απέναντι στις αντιξοότητες, καταφέραμε να σταθούμε όρθιοι και να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες, με πείσμα, υπομονή και σκληρή προσπάθεια. Μια προσπάθεια την οποία συνεχίζουμε για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας.

Αποχαιρετούμε λοιπόν τη χρονιά αυτή, και κοιτάζουμε με ελπίδα, αισιοδοξία και πίστη το 2022 που σε λίγο ανατέλλει. Είναι η στιγμή να θέσουμε υψηλότερους στόχους, να εργαστούμε ακόμα πιο σκληρά – προσωπικά και συλλογικά – για να δώσουμε στον τόπο μας την αναπτυξιακή ώθηση που χρειάζεται.

Μ’ αυτές τις σκέψεις και με την ελπίδα ότι το νέο έτος η ζωή μας θα επιστρέψει στην κανονικότητα, εύχομαι σε όλους το 2022 να είναι μια καλύτερη χρονιά με υγεία, δύναμη, αγάπη, ευτυχία και ευημερία.»

Βασίλειος Κων. Γιαννόπουλος

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο