Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δ. Νικολακόπουλος στο 1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ηλείας

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της Ηλείας που διοργάνωσε ο Σύλλογος «Πρίγκιπες Λεχαινών» με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μεταφέροντας το μήνυμα «το ποδόσφαιρο μας ενώνει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της Ηλείας που διοργάνωσε ο Σύλλογος «Πρίγκιπες Λεχαινών» με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μεταφέροντας το μήνυμα «το ποδόσφαιρο μας ενώνει».

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της Ηλείας που διοργάνωσε ο Σύλλογος «Πρίγκιπες Λεχαινών» με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μεταφέροντας το μήνυμα «το ποδόσφαιρο μας ενώνει».

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος πολλές ακαδημίες ερασιτεχνικών σωματείων της Π.Ε. Ηλείας όπως Πανηλειακός, ΠΑΟ Βάρδας, Αστέρας Αμαλιάδας, Πρίγκιπες Λεχαινών κ.α.. Ήταν μια διήμερη δράση γεμάτη αθλητισμό συναγωνισμό και διασκέδαση. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε μια πρότυπη αθλητική δομή που περιλαμβάνει πολλούς χώρους άθλησης καθώς και δυο γήπεδα ποδοσφαίρου με φυσικό και συνθετικό χλοοτάπητα.

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη συνδρομή της και μίλησαν με θερμά λόγια για την παρουσία της Περιφερειακής Αρχής στα αθλητικά δρώμενα αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι βρίσκεται δίπλα στα Ερασιτεχνικά Αθλητικά Σωματεία και στον αθλητισμό.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο οποίος απένειμε τα εύσημα στους διοργανωτές για την αρτιότητα της εκδήλωσης και δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά έπειτα από μια μακρά περίοδο απραξίας να ξαναβλέπουμε τη φλόγα στα μάτια των μικρών παιδιών για να αγωνιστούν, να συναγωνιστούν, να κερδίσουν ή να χάσουν. Αυτό όλο συνιστά μια υγιή διαδικασία, μέσω της οποίας σφυρηλατούνται δυνατοί χαρακτήρες και ενδυναμώνεται η προσωπικότητα των νέων ανθρώπων. Γι’ αυτό λοιπόν αποτελεί χρέος όσων κατέχουμε θέσεις ευθύνης να βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους που αγωνίζονται και προάγουν τον αθλητισμό και δίπλα στη νέα γενιά, ώστε να ωθήσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση τα παιδιά μας και τις γενιές που ακλουθούν».

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο εορτασμός του Προφήτου Ηλιού στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας. Την παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιος χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό στο Ιερό Εξωκλήσιο του εορταζομένου Προφήτου, του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρίπολης, συμπαραστατούμενος από Ιερείς. Το θείο λόγο κήρυξε

Κάλεσμα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας για την αποκατάσταση της Ε.Ο. 74

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους συλλόγους-μέλη της, τους Αρκάδες όπου κι αν βρίσκονται, καθώς και προς τους φίλους της Αρκαδίας και της Ηλείας, να ενώσουμε τη φωνή μας για την άμεση αποκατάσταση του Εθνικού Οδικού Δικτύ

Κόρινθος: Νέα εμφάνιση καρχαρία στις Κεχριές μέσα σε λίγες ημέρες

Νέα εμφάνιση καρχαρία καταγράφηκε στη θαλάσσια περιοχή των Κεχριών Κορινθίας, λίγες ημέρες μετά το προηγούμενο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες το θαλάσσιο ζώο εντοπίστηκε να κινείται κοντά στην ακτή

Ακυρώνεται η ξενάγηση της Εβδομάδας Ομογενών στη Σπάρτη

Ο Δήμος Σπάρτης και ο Σύλλογος Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «ο Λεωνίδας» θα ήθελαν να ενημερώσουν ότι η ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους της Σπάρτης, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 22 Ιουλίου