Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπου Μπονάνου με εκπροσώπους του ΣΚΕΑΝΑ

Συνάντηση εργασίας με τη νέα διοίκηση του ΣΚΕΑΝΑ συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα υγείας Χαράλαμπος Μπονάνος, κατά την οποία, αφού ευχαρίστησε τον κλάδο για την υπεύθυνη στάση που έχει κρατήσει όλο αυτό το διάστημα της κρίσης, ακολούθησε γενική συζήτηση σχετικά με την πορεία της πανδημίας και ενημέρωσε τους παρόντες για τα ενθαρρυντικά δεδομένα της περιοχής μας, σχετικά με την πορεία των εμβολιασμών και τα χαμηλά πλέον ποσοστά σε νοσούντες και ενεργά κρούσματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση εργασίας με τη νέα διοίκηση του ΣΚΕΑΝΑ συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα υγείας Χαράλαμπος Μπονάνος, κατά την οποία, αφού ευχαρίστησε τον κλάδο για την υπεύθυνη στάση που έχει κρατήσει όλο αυτό το διάστημα της κρίσης, ακολούθησε γενική συζήτηση σχετικά με την πορεία της πανδημίας και ενημέρωσε τους παρόντες για τα ενθαρρυντικά δεδομένα της περιοχής μας, σχετικά με την πορεία των εμβολιασμών και τα χαμηλά πλέον ποσοστά σε νοσούντες και ενεργά κρούσματα.

Οι εκπρόσωποι του ΣΚΕΑΝΑ αναφέρθηκαν στο θέμα που έχει ανακύψει τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με τα προνόμια των εμβολιασμένων και το διαχωρισμό των καταστημάτων εστίασης σε αμιγώς εμβολιασμένων και μικτά καθώς και την αδυναμία των επιχειρήσεων να διεξάγουν οι ίδιες του ελέγχους στο κοινό. Ο πρόεδρος του Συλλόγου ΓιάννηςΣπυρόπουλος τόνισε πως αυτή είναι αρμοδιότητα των κρατικών ελεγκτικών μηχανισμών και όχι του εκάστοτε επιχειρηματία ή υπαλλήλου.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν άλλα ζητήματα, όπως η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, η πεζοδρόμηση περιοχών και η ανάγκη για ενέργειες με στόχο την ανάπτυξη του τουρισμού και συμφωνήθηκε συνάντηση φορέων με κεντρικό θέμα τον τουρισμό, στην οποία θα συμμετάσχει και ο ΣΚΕΑΝΑ με τις προτάσεις του.

Ο κ. Μπονάνος συνεχάρη τη νέα διοίκηση κι ευχήθηκε καλή θητεία, ενώ από την πλευρά τους, τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΚΕΝΑ ευχαρίστησαν τον κ. Μπονάνο για την άψογη συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση του σε θέματα που αφορούν τον κλάδο της εστίασης.

Στην συνάντηση συμμετείχαν η Γενική Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΔΕ Γεωργία Πλώτα και εκ μέρους του ΣΚΕΑΝΑ επίσης, ο ταμίας, Γιώργος Κολλιόπουλος και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας και Τύπου, Κωνσταντίνος Σακκής.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο εορτασμός του Προφήτου Ηλιού στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας. Την παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιος χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό στο Ιερό Εξωκλήσιο του εορταζομένου Προφήτου, του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρίπολης, συμπαραστατούμενος από Ιερείς. Το θείο λόγο κήρυξε

Κάλεσμα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας για την αποκατάσταση της Ε.Ο. 74

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους συλλόγους-μέλη της, τους Αρκάδες όπου κι αν βρίσκονται, καθώς και προς τους φίλους της Αρκαδίας και της Ηλείας, να ενώσουμε τη φωνή μας για την άμεση αποκατάσταση του Εθνικού Οδικού Δικτύ

Κόρινθος: Νέα εμφάνιση καρχαρία στις Κεχριές μέσα σε λίγες ημέρες

Νέα εμφάνιση καρχαρία καταγράφηκε στη θαλάσσια περιοχή των Κεχριών Κορινθίας, λίγες ημέρες μετά το προηγούμενο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες το θαλάσσιο ζώο εντοπίστηκε να κινείται κοντά στην ακτή

Ακυρώνεται η ξενάγηση της Εβδομάδας Ομογενών στη Σπάρτη

Ο Δήμος Σπάρτης και ο Σύλλογος Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «ο Λεωνίδας» θα ήθελαν να ενημερώσουν ότι η ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους της Σπάρτης, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 22 Ιουλίου