Η Σπάρτη φοράει τα Χριστουγεννιάτικά της!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Σπάρτη φοράει τα Χριστουγεννιάτικά της!

 

Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας και η Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης κα Γεωργία Αναστασοπούλου – Ζαχαράκη λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα προστασίας για τον COVID-19, πραγματοποίησαν τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης, η οποία μεταδόθηκε διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του Δήμου μας (www.sparti.gov.gr).

Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Χριστουγεννιάτικου στολισμού του Δήμου μας οι οποίες φέτος, λόγω της κατάστασης με την υγειονομική κρίση θέλαμε να αποτελέσουν μία νότα αισιοδοξίας στους δύσκολους καιρούς που περνάμε.

 

Τόσο η πόλη της Σπάρτης, όσο και οι τοπικές κοινότητες φόρεσαν τα γιορτινά τους για να υποδεχθούν τα Χριστούγεννα.

 

Με σωστό προγραμματισμό, ο κ. Δήμαρχος όρισε επιτροπή η οποία επιμελήθηκε το Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο με στόχο να προσφέρει χαρά και ικανοποίηση στους Δημότες μας αλλά και να κάνει το Δήμο Σπάρτης Χριστουγεννιάτικο προορισμό, προωθώντας ουσιαστικά την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας αφού με αυτό τον τρόπο θα προσέλκυε πελάτες τόσο για τα εμπορικά μας καταστήματα όσο και για τα καταστήματα εστίασης, τα ξενοδοχεία μας κλπ.

 

Δυστυχώς η υγειονομική κρίση επηρέασε με τον πλέον αρνητικό τρόπο τις προσδοκίες μας και έφερε ολόκληρη την χώρα σε γενικό lockdown. Παρόλα αυτά, η Δημοτική αρχή με μεγάλο αίσθημα ευθύνης προχώρησε στην έγκαιρη ολοκλήρωση του σχεδιασμού ώστε οι Δημότες να χαρούν το γιορτινό στολισμό και να νιώσουν όση περισσότερη αισιοδοξία μπορούν για τις επόμενες εβδομάδες, βλέποντας την πόλη γεμάτη φως!

 

Ως Αντιδήμαρχος Τουρισμού και συντονίστρια για την επιτροπή των Χριστουγεννιάτικου διακόσμου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της επιτροπής συγκεκριμένα τους Αντιδημάρχους κ. Γ Δεδεδήμου, κ. Δ. Καπονικολό, την Πρόεδρο του Ν. Π. Π. Π κ. Ε. Δαράκη και τον Πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Σπάρτης κ. Δ. Κακούρο, καθώς τα συνεργεία του Δήμου μας για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν.

 

Αλλά πάνω απ΄ όλους ευχαριστώ τον κ. Δήμαρχο που δέχθηκε την πρόταση μας όπως του εστάλη ήδη από τον περασμένο Αύγουστο, αλλά και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ορίζοντας με υπεύθυνη συντονίστρια της όλης προσπάθειας.

 

Ελπίζουμε του χρόνου οι συνθήκες να επιτρέψουν στους Δημότες και στους επισκέπτες μας να απολαύσουν περισσότερο το στολισμό του Δήμου μας και να είστε σίγουροι ότι και τα επόμενα Χριστούγεννα η Δημοτική αρχή θα κάνει ό,τι καλύτερο για να λάμψει η ιστορική μας πόλη και να γίνει Χριστουγεννιάτικος προορισμός.

 

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους σας καλά Χριστούγεννα και το νέο έτος να σας φέρει υγεία, χαρά και αγάπη.

 

 




Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

  

ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ – ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

 

{gallery}christ{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προσλήψεις για τις ανάγκες λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου στο Παράλιο Άστρος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πρόσληψης προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου Ο Δήμαρχος Τρίπολης έχοντας υπόψη: Tην αρ. 171/2024 απόφαση Δημοτικής Επιτροπής , η οποία ελήφθη σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007 «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών υπαλλήλων», όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν και εγκρίθηκε με την αριθ. 34877/24-4-2024 απόφαση του Συντονιστή

Θρησκευτικές εκδηλώσεις για το Άγιο Πάσχα στο Γύθειο

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Μάνης σάς προσκαλούν στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για το Άγιο Πάσχα που θα πραγματοποιηθούν στο Γύθειο. Άγια & Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου 2024 Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος Γυθείου Ώρα έναρξης  8:00  π.μ. Ακολουθία των Μεγάλων Βασιλικών Ωρών και ο Εσπερινός της Αποκαθηλώσεως Πέρας προσέλευσης επισήμων, ώρα: 10:45 π.μ. Ιερός

Πασχαλινές εκδηλώσεις στη Μάνη

Πασχαλινές εκδηλώσεις στη Μάνη Μεγάλη Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 Γύθειο ώρα 12:00 - Πλατεία Παρθεναγωγείου Αρεόπολη ώρα 18:00 – Πλατεία Αθανάτων Πλάθω πλάθω κουλουράκια… Σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου τα παιδιά ζωγραφίζουν αυγά, φτιάχνουν κουλουράκια και πασχαλινές κατασκευές! Πασχαλινά bazaars από Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων Πρωτοβάθμιας

Στην τελική ευθεία για το Tsatoumas Street Long Jump 2024 στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας

Στην τελική ευθεία για το Tsatoumas Street Long Jump 2024, ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός για την Καλαμάτα, στις 21 Μαΐου. Με αφορμή αυτό, συνάντηση είχαν σήμερα, Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου 2024, με τον Δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, αθλητές και αθλήτριες στο άλμα εις μήκος. Μαζί με τον προπονητή τους, Δημήτρη Σιούτρη, και τον διοργανωτή των

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο