Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου με εκπροσώπους ιδιοκτητών ταξί της Γορτυνίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, είχε την Δευτέρα 29 Μαΐου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, συνάντηση με εκπροσώπους ιδιοκτητών επιβατηγών οχημάτων δημόσιας χρήσης από τον Δήμο Γορτυνίας.

Στην διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που κατά βάση αφορούσαν στην κατάσταση του οδικού δικτύου στην εν λόγω περιοχή της Αρκαδίας, ενώ από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Π. Νίκας ενημέρωσε τους εν λόγω επαγγελματίες σχετικά  με τα έργα που η Περιφέρεια είτε ήδη εκτελεί, είτε ξεκινούν άμεσα, με συνολικό προϋπολογισμό περί τα 3,5 εκ ευρώ.

Μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης έκανε γνωστό ότι το προϋπολογισμού 1,2 εκ ευρώ έργο στα χωριά της Ηραίας έχει δημοπρατηθεί, στο ανάλογου προϋπολογισμού έργο Δημητσάνα – Καρκαλού θα γίνει εγκατάσταση εργολάβου σε 1,5 μήνα, ενώ ήδη ξεκινά ο εργολάβος στο έργο Καρύταινα – Ελληνικό – Στεμνίτσα προϋπολογισμού 400.000 ευρώ. Γνωστοποίησε ακόμα ότι υπάρχει πλέον εργολάβος στο Παλούμπα – Παπαδά έργο με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ, ενώ για το προϋπολογισμού 300.000 ευρώ Ελληνικό – Αρχαία Γόρτυνα – μονή Προδρόμου – Στεμνίτσα η εργολαβία ξεκινά στις 16 του ερχόμενου Ιουνίου με ολοκλήρωση της παρέμβασης μέσα στο καλοκαίρι, για να καταλήξει ότι υπάρχει ήδη εργολαβία στην παρέμβαση στο Καρκαλού – Σέρβου, έργο προϋπολογισμού 60.000 ευρώ.

Ο περιφερειάρχης -αφού συμφωνήθηκε να υπάρξει και νέα συνάντηση τον ερχόμενο Αύγουστο- διευκρίνισε παράλληλα ότι στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας υπάγεται το εθνικό και το επαρχιακό οδικό δίκτυο, ενώ αρμοδιότητα για τους υπόλοιπους δρόμους έχει ο δήμος, στον οποίο θα πρέπει να απευθυνθούν οι εν λόγω επαγγελματίες. Πρόσθεσε ωστόσο ότι αν τεκμηριωμένα ο δήμος δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις παρεμβάσεις που απαιτούνται, μπορεί να συνάψει προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

LIVE | ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ OPEN 23/06/2024

ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ OPEN 23/06/2024  https://www.youtube.com/live/pkn-lFx8L9g

Πήρε 10 με τόνο!!! το 10ο Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών του Α.Π.Σ. «Αετοί Γορτυνίας» με 220 αθλητές από όλη την Ελλάδα!!!

220 αθλητές σωματείων από όλη την Ελλάδα καταχειροκροτήθηκαν από εκατοντάδες θεατές στο 10ο Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών που διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΕΤΟΙ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ» υπό την αιγίδα και την χρηματοδότηση του Δήμου Γορτυνίας, στο ανακαινισμένο Θέατρο Δημητσάνας «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», το Σάββατο 22 Ιουνίου.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας

23ος αγώνας δρόμου “Στα χνάρια του Απόστολου Παύλου” Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Σας περιμένουμε στο Αρχαίο λιμάνι Κεχρεών να τρέξετε ή να περπατήσετε την διαδρομή που έκανε ο Απόστολος Παύλος μέχρι την Αρχαία Κόρινθο. Ο αγώνας είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων. Αιτήσεις συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο. https://runningnews.gr/mitem.php?id=60968 The post 23ος αγώνας δρόμου “Στα χνάρια του Απόστολου Παύλου” Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 appeared first on .

LIVE | ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ OPEN

ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ OPEN 22/06/2024 Στον χάρτη του πανελληνίου πρωταθλήματος...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο