Την Περιφέρεια Πελοποννήσου επισκέπτεται την Πέμπτη κλιμάκιο του ΕΛΓΑ υπό τον πρόεδρο του Οργανισμού -συσκέψεις σε Καλαμάτα, Τρίπολη, Κόρινθο

Κλιμάκιο του ΕΛΓΑ, υπό τον πρόεδρο του Οργανισμού, Ανδρέα Λυκουρέντζο, επισκέπτεται αύριο Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, περιοχές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, προκειμένου να διαπιστώσει ζημιές και προβλήματα από καιρικά και άλλα φαινόμενα στις 5 Περιφερειακές Ενότητες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλιμάκιο του ΕΛΓΑ, υπό τον πρόεδρο του Οργανισμού, Ανδρέα Λυκουρέντζο, επισκέπτεται αύριο Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, περιοχές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, προκειμένου να διαπιστώσει ζημιές και προβλήματα από καιρικά και άλλα φαινόμενα στις 5 Περιφερειακές Ενότητες.

Όπως έκανε γνωστό ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, το κλιμάκιο θα ξεκινήσει από τη Μεσσηνία όπου στις 9 αύριο το πρωί προγραμματίζεται σύσκεψη στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, ενώ στη συνέχεια θα γίνουν επισκέψεις στο Δημαρχείο της Μεσσήνης και στη Συκική.

Στη 1 το μεσημέρι, ο πρόεδρος και το κλιμάκιο του Οργανισμού θα μετάσχουν σε σύσκεψη που προγραμματίζεται να γίνει στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Π. Νίκα, των χωρικών αντιπεριφερειαρχών Αργολίδας, Αρκαδίας και Λακωνίας και του αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα.

Τέλος, στις 5 αύριο το απόγευμα ο πρόεδρος και το κλιμάκιο του ΕΛΓΑ θα βρεθούν στην Κόρινθο, όπου έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης