Ενημερωτική εκδήλωση “Ρευματοειδή νοσήματα και την σωστή διατροφή”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαδραστική ενημέρωση των πολιτών για τα ρευματοειδή νοσήματα και την σωστή διατροφή, από εξειδικευμένους ιατρούς και στελέχη του συλλόγου «ΕΛΕΑΝΑ».

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα «ΕΛΕΑΝΑ» Ν. Αχαΐας με αφορμή τον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα Ρευματοειδούς Αρθρίτιδας οργανώνουν το Σάββατο 21 Οκτωβρίου και ώρα 10:00-12:30 διαδραστική ενημέρωση των πολιτών για τα ρευματοειδή νοσήματα και την σωστή διατροφή στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στην συμβολή με την Παντανάσσης, από εξειδικευμένους ιατρούς και στελέχη του συλλόγου «ΕΛΕΑΝΑ».

Εκτός από την ενημερωτική προσέγγιση των πολιτών στον πεζόδρομο θα ακολουθήσει ημερίδα με θέματα που άπτονται των πασχόντων με ρευματοειδή αρθρίτιδα όπως η ψυχική υγεία, η κατάλληλη διατροφή, ο χρόνος διάγνωσης και η καθημερινότητά τους, στην αίθουσα ΙΕΚ EUROTEAM (Παντανάσσης 4).

Στη συνέχεια οι σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ θα ετοιμάσουν υγιεινές συνταγές για το κοινό που θα παραβρεθεί και θα ενημερωθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συγχαρητήρια Δημάρχου Γορτυνίας στο ΓΕ.Λ. Βυτίνας

Με αφορμή την βράβευση του ΓΕ.Λ. Βυτίνας με ευρωπαϊκή...

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων 500 ωφελουμένων από τον Δήμο Οιχαλίας για κατάρτιση και πρακτική εκπαίδευση

Ενεργοποιήθηκε η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών από υποψηφίους...

Πυρκαγιά στην Αργολίδα από Λυρκεία προς Δούκα – Κλήθηκαν εναέρια μέσα

Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής λίγο πρίν τις 12 το...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο