Πανελλαδικές 2022 – Σχολιασμός των τεσσάρων μαθημάτων ΕΠΑΛ (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ) και Ψηφιακά Συστήματα, εξετάστηκαν σήμερα, Πέμπτη 16 Ιουνίου, στις Πανελλήνιες 2022 οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ.

Τεχνολογία Υλικών ΕΠΑ.Λ. :

Τα σημερινά θέματα παρουσιάζουν αυξημένο βαθμό δυσκολίας καθώς οι υποψήφιοι κλήθηκαν να απαντήσουν σε απαιτητικά θέματα που ζητούσαν πολλές λεπτομέρειες. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι.

Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΕΠΑ.Λ. :

Τα σημερινά θέματα ήταν αναμενόμενα και καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος της ύλης που είχε αφαιρεθεί τα 2 προηγούμενα έτη λόγω Covid. Ένας μαθητής πολύ καλά προετοιμασμένος θα μπορούσε να προσεγγίσει το άριστα.

Ψηφιακά Συστήματα ΕΠΑ.Λ.:

Τα θέματα για το μάθημα των Ψηφιακών Συστημάτων ήταν αναμενόμενα και καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος της ύλης που είχε αφαιρεθεί τα 2 προηγούμενα έτη λόγω Covid. Ένας πολύ καλά προετοιμασμένος υποψήφιος θα μπορούσε να προσεγγίσει υψηλές βαθμολογίες.

Δείτε περισσότερα: poukamisas.gr

Το Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων – pna.gr στο πλευρό των υποψηφίων

Το Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων – pna.gr, συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την πιο έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, τον μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Όμιλο της χώρας, με 34 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της Εκπαίδευσης, 72 Φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα και περισσότερους από 13.000 μαθητές για τη σχολική χρονιά 2021-2022, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Β. Κικίλιας: Συστήσαμε στην Τρίπολη την μεγαλύτερη μονάδα ΕΜΟΔΕ σε όλη την Ελλάδα

"Συστήσαμε στην Τρίπολη την μεγαλύτερη μονάδα ΕΜΟΔΕ (Ειδική Μονάδα...

Μεσσηνία: Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (7.5.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του...

Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες προστασίας του υπουργείου Υγείας

Συστάσεις για την προστασία από το νέο κύμα αφρικανικής σκόνης που...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο