Για ποιο τμήμα αναφέρονται οι καταγγελίες – Ενημέρωση ζητά η Πανεπιστημιακή κοινότητα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναστάτωση επικρατεί και ερωτηματικά στη Πανεπιστημιακή κοινότητα μετά τις πρόσφατες καταγγελίες για σειρά περιστατικών σεξουαλικής παρενόχλησης και άσκηση ψυχολογικής βίας σε βάρος φοιτητριών και νεαρών αποφοίτων από καθηγητή του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο.

Με αφορμή όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο καθηγητής Νίκος Ζαχαριάς, κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Εκφράζω την λύπη μου για τις καταγγελίες περί παρενόχλησης φοιτητριών και φοιτητών του Πανεπιστημίου μου από συνάδερφο Τμήματος της πόλης του Ναυπλίου, και εκφράζω την απορία μου γιατί δεν υπήρξε σχετική ενημέρωση στην χθεσινή (16/2) Συνεδρίαση της Συγκλήτου. Εκτιμώ ότι πιθανά έγινε εκ παραδρομής, αλλά ως Κοσμήτορας και μέλος της Συγκλήτου αναμένω άμεσες και εντός της ημέρας ενέργειες από την Διοίκηση του Ιδρύματος. Παράλληλα εκφράζω την στεναχώρια μου για τον σκανδαλισμό των συμπολιτών μας που μας εμπιστεύονται τους οικείους τους για τις σπουδές τους και είμαι σίγουρος ότι η διαλεύκανση θα είναι άμεση, παραδειγματική και σε βάθος”.

Δείτε: Σοβαρές καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ για Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης

Το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ πάντα κοντά στα μεγάλα γεγονότα της...
00:00:00

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γορτυνίας Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Α. Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο