Αύγουστο και Σεπτέμβριο αναμένεται να ολοκληρωθούν τα λιμενικά έργα σε Κυπαρισσία και Μαραθούπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρώνεται μέσα στον ερχόμενο Αύγουστο το έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κυπαρισσία, που αφορά στην επισκευή του κρηπιδώματος του παλαιού προσήνεμου μώλου στο λιμάνι της πρωτεύουσας του Δήμου Τριφυλίας.

Αυτό γνωστοποιήθηκε από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, μετά από σχετική τεχνική σύσκεψη που έλαβε χώρα σήμερα Παρασκευή στην Τρίπολη, με τη συμμετοχή και του εργολήπτη.

Ο περιφερειάρχης πρόσθεσε ότι για την ολοκλήρωση του έργου προέκυψε ότι απαιτείται επιπλέον πίστωση 250.000 ευρώ, τα οποία θα τα διαθέσει η Περιφέρεια.

Ακόμα, όσον αφορά σε δύο ακόμα λιμενικά έργα στη Μεσσηνία, στην ίδια σύσκεψη έγινε γνωστό ότι το έργο που αφορά στην ανάπτυξη του αλιευτικού καταφυγίου Μαραθούπολης αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Τέλος, σχετικά με το λιμάνι στον Αγιο Ανδρέα Λογγάς -έργο το οποίο έχει ολοκληρωθεί- γνωστοποιήθηκε ότι εκπονείται μελέτη για την επέκτασή του, μετά από σχετικό αίτημα κατοίκων της περιοχής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Κόρινθος συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής

Στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής ημέρας Μουσικής, ο Δήμος Κορινθίων οργανώνει μουσικές εκδηλώσεις. Ξεχωρίζει η συναυλία με τον σημαντικό συνθέτη και σπουδαίο κιθαρίστα με διεθνή δράση και αποδοχή Αντώνη Μιτζέλο. Την σκηνή θα μοιραστούν μαζί του οι αγαπημένοι στο κοινό Final Act!! Στη συναυλία θα συμμετέχει  & η θρυλική μπάντα της πόλης “Μουσικές Αναδρομές”. Παρασκευή 21

10ο Τουρνουά Μαχητικών Τεχνών Δημητσάνας από τους «Αετούς Γορτυνίας»

Το 10ο Τουρνουά Μαχητικών Τεχνών Δημητσάνας διοργανώνεται το Σάββατο 22...

Στον Κορυδαλλό ο Απόστολος Λύτρας – Προφυλακίστηκε με απόφαση του εισαγγελέα

Στον Κορυδαλλό κρατείται πλέον ο Απόστολος Λύτρας, μετά την απόφαση...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο