Σε Κυπαρισσία και Μελιγαλά σήμερα Δευτέρα ο περιφερειάρχης

Τις προγραμματικές συμβάσεις τεσσάρων έργων στη Μεσσηνία, συνολικού προϋπολογισμού 714.800 ευρώ θα υπογράψει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος για τον λόγο αυτό θα επισκεφθεί σήμερα Δευτέρα 1η Μαρτίου, στις 2 το μεσημέρι την Κυπαρισσία και μία ώρα αργότερα (3 μ.μ.) τον Μελιγαλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τις προγραμματικές συμβάσεις τεσσάρων έργων στη Μεσσηνία, συνολικού προϋπολογισμού 714.800 ευρώ θα υπογράψει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος για τον λόγο αυτό θα επισκεφθεί σήμερα Δευτέρα 1η Μαρτίου, στις 2 το μεσημέρι την Κυπαρισσία και μία ώρα αργότερα (3 μ.μ.) τον Μελιγαλά.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης στην Κυπαρισσία θα υπογράψει προγραμματική σύμβαση της Περιφέρειας και του Περιφερειακού Ταμείου, αφ’ ενός με τον Δήμο Τριφυλίας για την προμήθεια και τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στο γήπεδο Καλού Νερού / Ελαίας (προϋπολογισμός 200.000 ευρώ, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων) και αφ’ ετέρου με την μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας για την αποπεράτωση και διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου στη μονή Αγίου Νικήτα στο Σελλά (προϋπολογισμός 245.000 ευρώ από το ΠΔΕ).

Στη συνέχεια, στον Μελιγαλά, ο περιφερειάρχης θα υπογράψει προγραμματική σύμβαση της Περιφέρειας και του Περιφερειακού Ταμείου με τον Δήμο Οιχαλίας για τα έργα ανάπλασης της πλατείας και κοινόχρηστων χώρων στη Σκάλα (προϋπολογισμός 245.000 ευρώ από το ΠΔΕ), όπως επίσης και προγραμματική σύμβαση για την αποκατάσταση της στέγης στον ναό Αγίων Θεοδώρων στο Κατσαρού (προϋπολογισμός 24.800 ευρώ από ίδιους πόρους Π.Ε. Μεσσηνίας).

 

 

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο εορτασμός του Προφήτου Ηλιού στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας. Την παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιος χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό στο Ιερό Εξωκλήσιο του εορταζομένου Προφήτου, του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρίπολης, συμπαραστατούμενος από Ιερείς. Το θείο λόγο κήρυξε

Κάλεσμα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας για την αποκατάσταση της Ε.Ο. 74

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους συλλόγους-μέλη της, τους Αρκάδες όπου κι αν βρίσκονται, καθώς και προς τους φίλους της Αρκαδίας και της Ηλείας, να ενώσουμε τη φωνή μας για την άμεση αποκατάσταση του Εθνικού Οδικού Δικτύ

Κόρινθος: Νέα εμφάνιση καρχαρία στις Κεχριές μέσα σε λίγες ημέρες

Νέα εμφάνιση καρχαρία καταγράφηκε στη θαλάσσια περιοχή των Κεχριών Κορινθίας, λίγες ημέρες μετά το προηγούμενο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες το θαλάσσιο ζώο εντοπίστηκε να κινείται κοντά στην ακτή

Ακυρώνεται η ξενάγηση της Εβδομάδας Ομογενών στη Σπάρτη

Ο Δήμος Σπάρτης και ο Σύλλογος Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «ο Λεωνίδας» θα ήθελαν να ενημερώσουν ότι η ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους της Σπάρτης, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 22 Ιουλίου