Δυναμική συμμετοχή του Δήμου Πύλου- Νέστορος στην Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος έδωσε το «παρόν» στην Περιφερειακή έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2024» που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο κτίριο ΓΕΑ στη Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης, ανάμεσα σε 200 περίπτερα από όλη την Πελοπόννησο.

Ο Δήμος στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής 2024, στοχεύει στην αποτελεσματική προώθησή του.

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» είναι η μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου, εδώ και οκτώ χρόνια, αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς του επιχειρείν, καταγράφοντας μία εξελικτική πορεία με κύριο γνώμονα την εξωστρέφεια, την καινοτομία, την αειφορία και την παραγωγικότητα. Τα Επιμελητήρια κάθε νομού (Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας) διοργανώνουν τη μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου. Να σημειωθεί ότι, η έκθεση ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

«Προχωράμε με σύστημα για την οργανωμένη προβολή του Δήμου μας. Στόχος μας είναι η εξωστρέφεια και η μεγιστοποίηση των ωφελειών, για να γίνει ο Δήμος Πύλου-Νέστορος προορισμός σε ειδικές μορφές τουρισμού και στη γαστρονομία.», ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας.

 







The post Δυναμική συμμετοχή του Δήμου Πύλου- Νέστορος στην Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» appeared first on Pylos.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο