Η Διοκλής ΑΕ έκοψε τη Βασιλόπιτά της

Το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου 2023, η Διοκλής ΑΕ έκοψε τη Βασιλόπιτά της, στο κτήριο διοίκησης του Βιοτεχνικού Πάρκου, παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου 2023, η Διοκλής ΑΕ έκοψε τη Βασιλόπιτά της, στο κτήριο διοίκησης του Βιοτεχνικού Πάρκου, παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου.

Κυριάρχησαν οι ευχές για καλές δουλειές στις επιχειρήσεις, με τον Θανάση Βασιλόπουλο να αναφέρει ότι στο Βιοτεχνικό Πάρκο «χτυπάει» η καρδιά της επιχειρηματικότητας, απευθύνοντας κάλεσμα στους συμπολίτες μας να στηρίζουν τις τοπικές επιχειρήσεις.

Ευχές από την πλευρά τους έδωσαν, επίσης, ο Πρόεδρος της Διοκλής ΑΕ Νίκος Μπασακίδης και ο Πρόεδρος των Επαγγελματιών του Βιοτεχνικού Πάρκου Θεόδωρος Αδαμόπουλος.

{gallery}arthra/2023/01/27-24187{/gallery} 

 

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης