Στην Καλαμάτα το Αναπτυξιακό Συνέδριο για το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Καλαμάτα θα διεξαχθεί στις 16 και 17 Ιουνίου 2022, το Αναπτυξιακό Συνέδριο για το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027 με τίτλο «Τι ΝΕΟ φέρνει το ΝΕΟ ΕΣΠΑ 2021–2027». Πρόκειται για το 2ο συνέδριο που σηματοδοτεί την έναρξη του νέου Εταιρικού Συμφώνου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ).

Το διήμερο Συνέδριο ξεκινά το πρωί της 16ης Ιουνίου στην κεντρική σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, με χαιρετισμό του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα παρευρεθούν σημαντικοί ομιλητές, μεταξύ των οποίων εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Υπουργοί, Υφυπουργοί και στελέχη της Κυβέρνησης, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι κ.ά..

Σημειώνεται ότι τις εργασίες της πρώτης ημέρας θα κλείσει, με παρέμβασή του, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Εισήγηση στη θεματική ενότητα «Σχεδιάζοντας τη χωρική ανάπτυξη», θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, με θέμα: «Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις και Κλιματική Αλλαγή».

Ακολουθεί το πρόγραμμα του Αναπτυξιακού Συνεδρίου:

nESPA 01

nESPA 02

nESPA 03

nESPA 04

nESPA 05

nESPA 06

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:02:14

Η παράτολμη πτήση του πιλότου που μπήκε με 290 χλμ/ώρα στον Ισθμό της Κορίνθου (vid)

Οι αεροπορικές «ακροβατικές» επιδείξεις από μόνες τους είναι θέαμα...

Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου στο Μυστρά | Δημήτρης Πτωχός: «Πλεονέκτημά μας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας»

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου φιλοξενήθηκε στο Μυστρά ο 9ος Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου «Athena Internamonal   Olive   Oil   Compemmon» (ΑΤΗΕΝΑ ΙΟΟC, 25-27 Απριλίου). Η προβολή των ελαιολάδων της Πελοποννήσου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό, να μιλά, την τρίτη ημέρα του διαγωνισμού, για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειάς μας και τα
00:01:17

Δρέπανο Αργολίδας: Τελευταίο αντίο στον πατέρα του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου

Η κηδεία του Δημητρίου Καλλιάνου πατέρα του παρουσιαστή μετεωρολογικών...

Σάββατο του Λαζάρου: Τι γιορτάζουμε σήμερα και τα έθιμα σε όλη την Ελλάδα

Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και είναι το Σάββατο του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο