Συνάντηση Δημάρχου με το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλαμάτας

Συνάντηση με το νέο Πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καλαμάτας, Παύλο Χριστόπουλο και μέλη του νέου Δ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση με το νέο Πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καλαμάτας, Παύλο Χριστόπουλο και μέλη του νέου Δ.

Σ. της Ένωσης, είχε χθες Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος στο γραφείο του, παρουσία των Αντιδημάρχων Μαρίας Αγγελή, Αναστάση Σκοπετέα και Δημήτρη Μαστραγγελόπουλου.

Αντικείμενο της συνάντησης τα ζητήματα που σχετίζονται με τη γενικότερη λειτουργία των σχολικών μονάδων (συντηρήσεις, καθαριότητα κ.ά). Επίσης, υπήρξε ενημέρωση, ενόψει δράσεων που προγραμματίζει η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, τις οποίες και θα υποστηρίξει ο Δήμος.

Ο Δήμαρχος, αναφέρθηκε στα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί στις σχολικές μονάδες, καθώς επίσης και στον προγραμματισμό για εργασίες συντήρησης κατά τη θερινή περίοδο, ενώ ζήτησε να συνεχιστεί η καλή επικοινωνία που υπάρχει με την Ένωση, ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα τυχόν προβλήματα. 

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης