Υπογραφή σύμβασης για την εκτέλεση του έργου «Διαγραμμίσεις οδών»

Υπεγράφη, σήμερα Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021 από τον Δήμαρχο και τη νόμιμη εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας ΙΚΤΙΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, σύμβαση για τη εκτέλεση του έργου «Διαγραμμίσεις οδών», προϋπολογισμού μελέτης 80.000 €.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπεγράφη, σήμερα Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021 από τον Δήμαρχο και τη νόμιμη εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας ΙΚΤΙΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, σύμβαση για τη εκτέλεση του έργου «Διαγραμμίσεις οδών», προϋπολογισμού μελέτης 80.000 €.

Πηγή χρηματοδότησης του έργου, που έχει λάβει έκπτωση 11,85% είναι πόροι από τη ΣΑΤΑ, ενώ οι εργασίες θα εκτελεσθούν σύμφωνα με την 31/2020 εγκεκριμένη μελέτη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Σκοπός του συγκεκριμένου έργου είναι η αποκατάσταση της οριζόντιας σήμανσης, με γνώμονα την ασφάλεια και την λειτουργικότητα του οδικού δικτύου.

Κατά προτεραιότητα θα γίνουν διαβάσεις σε περιοχές γύρω από σχολεία, στο κέντρο της πόλης και σε οδικούς άξονες (οριογραμμές, άξονες οδών κ.λπ.).

Το αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει:

  • Διαγραμμίσεις με ανακλαστική βαφή.
  • Διαγραμμίσεις με ψυχροπλαστικό υλικό.
  • Αφαίρεση διαγραμμίσεων με αδροποίηση της επιφάνειας.
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης