Προγραμματισμός ενόψει του εορτασμού της Υπαπαντής στην Καλαμάτα

Σύσκεψη για την προετοιμασία του εορτασμού της Υπαπαντής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020, υπό το Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, με τη συμμετοχή αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύσκεψη για την προετοιμασία του εορτασμού της Υπαπαντής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020, υπό το Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, με τη συμμετοχή αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου.

Ο Δήμαρχος έδωσε κατευθύνσεις και οδηγίες, ώστε ο Δήμος Καλαμάτας μέσω των Υπηρεσιών του να παρέμβει κατάλληλα, προκειμένου η πόλη να υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο τους επισκέπτες και να εορτάσει το μεγάλο θρησκευτικό γεγονός όπως κατά παράδοση αρμόζει.

Επισημαίνεται ότι στις εορταστικές εκδηλώσεις, την παραμονή και ανήμερα την εορτή, αναμένεται να υπάρξει ισχυρή εκπροσώπηση από πλευράς κεντρικής πολιτικής σκηνής.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης