Στις 24 Ιουλίου ξεκινά η λειτουργία του χώρου στάθμευσης στο λιμάνι της Καλαμάτας

Η λειτουργία χώρου στάθμευσης με χρήση τμήματος της κεντρικής προκυμαίας του λιμένα Καλαμάτας, ανατολικά του γερανού, ξεκινά στις 24 Ιουλίου 2015.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η λειτουργία χώρου στάθμευσης με χρήση τμήματος της κεντρικής προκυμαίας του λιμένα Καλαμάτας, ανατολικά του γερανού, ξεκινά στις 24 Ιουλίου 2015.

Η στάθμευση θα είναι δωρεάν, ο χώρος θα λειτουργεί μεταξύ 20.00 και 02.00, ενώ ο Δήμος Καλαμάτας θα διαθέσει υπαλλήλους για την εύρυθμη λειτουργία του.

Ο χώρος αυτός παραχωρήθηκε προσωρινά από το Τελωνείο Καλαμάτας, μέχρι 31/8/2015, μετά την υποβολή σχετικού αιτήματος από το Δήμαρχο, στο οποίο αναφερόταν η ανάγκη εξυπηρέτησης των πολιτών, δεδομένου ότι «κατά τη θερινή περίοδο, αναμένεται η έλευση μεγάλου αριθμού επισκεπτών στην Καλαμάτα και θα δεχθεί ιδιαίτερο φόρτο η παραλιακή ζώνη της πόλεως και μάλιστα η περιοχή του λιμένος της».

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης