Ενισχύεται η ασφάλεια στο Δυτικό Εμπορικό Κέντρο

Στην ενίσχυση της ασφάλειας στον χώρο του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου προχωρά ο Δήμος. Μετά και τα τελευταία περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων που καταγράφηκαν, ο πρόεδρος της “ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε.” Κώστας Παπαδάκης, σε δηλώσεις του σήμερα, Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 έκανε γνωστό, ότι η ασφάλεια ενισχύεται σε συνεργασία με την εταιρεία security, η οποία ήδη επιτηρεί και

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην ενίσχυση της ασφάλειας στον χώρο του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου προχωρά ο Δήμος. Μετά και τα τελευταία περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων που καταγράφηκαν, ο πρόεδρος της “ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε.” Κώστας Παπαδάκης, σε δηλώσεις του σήμερα, Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 έκανε γνωστό, ότι η ασφάλεια ενισχύεται σε συνεργασία με την εταιρεία security, η οποία ήδη επιτηρεί και προστατεύει τους χώρους του Βιοτεχνικού Πάρκου Καλαμάτας.

Όπως επεσήμανε ο κ. Παπαδάκης, κατόπιν συνεννόησης με τον Δήμαρχο, ο χώρος του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου στην Αγία Τριάδα φυλάσσεται από ιδιωτική εταιρεία, ενώ έχει ενισχυθεί και η αστυνόμευση με επιπλέον περιπολίες από την ομάδα ΔΙΑΣ, σε συνεννόηση με την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.

PAPADAKHS 1

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, το επόμενο διάστημα θα τοποθετηθούν στο χώρο και κάμερες ασφαλείας προκειμένου να είναι σε 24ωρη βάση ελεγχόμενος.

Επίσης, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της “ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε.”, στόχος είναι η περαιτέρω αναβάθμιση του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου, ενημερώνοντας ότι θα ακολουθήσουν εργασίες συντήρησης και επισκευών των εγκαταστάσεων και ενίσχυσης του πρασίνου.   

PAPADAKHS 3 

 

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης