Αντιολισθηρός τάπητας σε δέκα ανοιχτά γήπεδα και υγρομόνωση στο Κολυμβητήριο στην Καλαμάτα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύμβαση υπέγραψαν ο Δήμαρχος και ο νόμιμος εκπρόσωπος του αναδόχου, σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου 2017, για την πραγματοποίηση του έργου με τίτλο: «Συντήρηση και εξοπλισμός αθλητικών εγκαταστάσεων».

Πρόκειται για εργασίες που αφορούν στην πλαστικοποίηση με αντιολισθηρό τάπητα του αγωνιστικού χώρου (δαπέδου) δέκα ανοικτών γηπέδων µπάσκετ, περιλαμβανομένης της γραμμογράφησης και βαφής. Ο προϋπολογισμός μελέτης είναι 40.000 € µε χρηµατοδότηση 25.000 € από ∆ημοτικούς Πόρους & 15.000 € από Σ.Α.Τ.Α., ενώ η σύμβαση που υπέγραψε η ανάδοχος ΑΛΦΑΕΡΓΚΟΣΠΟΡ ΑΕ είναι ύψους 33.561,59 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι ανάλογες παρεμβάσεις έγιναν σε ορισμένα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, δοκιμαστικά και θα συνεχισθούν, καθώς υπήρξαν επιτυχείς.
Τα ανοιχτά γήπεδα µπάσκετ, όπου θα εγκατασταθεί αντιολισθηρός τάπητας, βρίσκονται στο 3ο, 6ο, 7ο, 13ο & 21ο ∆ηµοτικό Σχολείο Καλαµάτας, στο 2ο Λύκειο Καλαµάτας, στο Λύκειο Θουρίας, στο ∆ηµοτικό Στάδιο Καλαµάτας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέδοντα και στις αθλητικές εγκαταστάσεις της «Τέντας». Τα γήπεδα είναι ασφαλτοστρωµένα και εν λειτουργία.
Αντικείμενο του ιδίου έργου είναι και η υγροµόνωση της πλάκας οροφής του κτηρίου αποδυτηρίων και λοιπών χρήσεων, στο Κολυµβητήριο Καλαµάτας.

DSCN0273_Medium.JPGghpedo-nedontos.JPGghpedo-parko.JPG

ghpedo-parko.JPGghpedo-stadio.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εργολάβος στο Άργος πετούσε απορρίμματα σε ανενεργή χωματερή

Ένταση επικράτησε το πρωί του Σαββάτου (27/04), στην ανενεργή...

Πάτρα: Χειροπέδες σε 19 άτομα για διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών σε σχολείο

Σε 19 συλλήψεις για διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών σε...

Αργολίδα: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (26.4.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του...

Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς θα λειτουργήσει από 1η Μαΐου

Από την 1η Μαΐου ενεργοποιούνται τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο