Αυτοψία Αντιπεριφερειαρχών στο έργο αναβάθμισης του διοικητηρίου Καλαμάτας

Αυτοψία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Μαΐου, στο έργο αναβάθμισης του διοικητηρίου της ΠΕ Μεσσηνίας, στην οποία συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Ανδρέας Τσουκαλάς και η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής Μαρία Οικονομάκου, παρουσία του προϊσταμένου της διεύθυνσης τεχνικών έργων Θεόδωρου Γιαννόπουλου, υπηρεσιακών παραγόντων και του αναδόχου του έργου. Διαπιστώθηκε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτοψία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Μαΐου, στο έργο αναβάθμισης του διοικητηρίου της ΠΕ Μεσσηνίας, στην οποία συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Ανδρέας Τσουκαλάς και η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής Μαρία Οικονομάκου, παρουσία του προϊσταμένου της διεύθυνσης τεχνικών έργων Θεόδωρου Γιαννόπουλου, υπηρεσιακών παραγόντων και του αναδόχου του έργου.

Διαπιστώθηκε ότι το έργο προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς, εντός του χρονοδιαγράμματος, ολοκληρώνοντας τις ενισχύσεις στο υπόγειο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται και οι ενισχύσεις 1 ου και 2 ου ορόφου. Οι όποιες καθυστερήσεις που έχουν προκύψει έως σήμερα, οφείλονται στην ανάγκη αναβάθμισης της στατικής επάρκειας του κτιρίου, μέσω της εκπόνησης νέας στατικής μελέτης, από την οποία προέκυψαν και οι απαραίτητες συμπληρωματικές εργασίες, που υλοποιούνται από τον ανάδοχο.

Το έργο με τίτλο: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ», έχει συνολικό προϋπολογισμό 15 εκ. ευρώ και πηγή χρηματοδότησης το πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ.

 

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νεστόρεια 2026: Πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα στη Χώρα του Δήμου Πύλου – Νέστορος

Η Χώρα του Δήμου Πύλου – Νέστορος υποδέχεται και φέτος τα Νεστόρεια 2026 , έναν σημαντικό πολιτιστικό θεσμό που για δεκαετίες αποτελεί σημείο αναφοράς για την ανάδειξη της ιστορίας, της παράδοσης και της δημιουργικής έκφρασης του τόπου μας. Με επίκεντρο τον πολιτισμό και την ανθρώπινη συμμετοχή

Κλιματιζόμενος χώρος στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας λόγω καύσωνα

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής...

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Άνοια σε Παλαιοπαναγιά και Καρυές

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των δημοτών για την Άνοια, που διοργανώθηκαν από τον Δήμο Σπάρτης και το Κέντρο Ημέρας για

ASTΕRAS AKTOR: Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2026-2027

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2026-2027 ανακοίνωσε η ΠΑΕ ASTERAS AKTOR, δίνοντας τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια της νέας αγωνιστικής περιόδου.