Παρουσίαση λευκώματος «Οι ναοί της του Θεού Σοφίας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Παλαιολόγεια 2023», σε συνεργασία με τη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση

Ορθοδοξίας, παρουσιάζει τον τόμο, «Οι ναοί της του Θεού Σοφίας».

Ο τόμος για τις Αγίες Σοφίες του κόσμου, που εκδόθηκε από την Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας, αποτελεί πολύτιμο εγχειρίδιο, αλλά και επιστημονικό εργαλείο για τους ναούς ανά τον κόσμο, που χτίστηκαν στο πρότυπο της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινουπόλεως.

Συνολικά, στον τόμο έχουν συμπεριληφθεί 37 ναοί από 11 χώρες, μεταξύ των οποίων η Αγία Σοφία στην Καστροπολιτεία του Μυστρά καθώς και η Αγία Σοφία της Μονεμβασιάς ενώ τα άρθρα έχουν γράψει 36 ερευνητές-επιστήμονες.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των Παλαιολογείων 2023 στην Πνευματική Εστία Σπάρτης, την Κυριακή 28 Μαΐου και ώρα 19:00.

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΕΙΑ 2023

ΑΦΙΣΑ ΝΠ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Εκ του

Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος

του Δήμου Σπάρτης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Αρμενίας κ. Tigran Mkrtchyan είχε ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Αρμενίας κ. Tigran Mkrtchyan πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης, στο γραφείο του στο Δημαρχείο Κορίνθου.           Συζήτησαν για τις στενές σχέσεις που διαχρονικά διατηρεί η πόλη της Κορίνθου με την Αρμενία και για αδελφοποίηση της Κορίνθου με αντίστοιχη πόλη της Αρμενίας με πρόταση του

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley – ΠΛΑΚΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ

Στον χάρτη του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ μπαίνει η...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 27/5/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 27/5/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο