Δυναμικό παρόν στη κοπή πίτας του Συλλόγου Συκέας

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Συκέας, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023.

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος Συκέας πρωτοπρεσβύτερος Σταύρος Βαρράς, ο οποίος στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης όλα αυτά τα χρόνια σε κάθε προσπάθεια του συλλόγου.

30.1.2023 Δυναμικό παρόν στη κοπή πίτας του Συλλόγου Συκέας 4

Η πρόεδρος Παναγιώτα Αβδούλου αφού ευχήθηκε για μια καλή και δημιουργική χρονιά, ευχαρίστησε όλους εκείνους που με τη συνεχή και αδιάλειπτη παρουσίας τους ενισχύουν και ενδυναμώνουν τις ενέργειες και δράσεις τους. Αναφέρθηκε τέλος σε όλες τις δραστηριότητες αυτού του τόσο ενεργού και δραστήριου συλλόγου, εστιάζοντας στα τμήματα γυμναστικής, ζωγραφικής, παραδοσιακών χορών και τέλος στο νεοσύστατο τμήμα χορωδίας, το οποίο δημιουργείται σε συνεργασία με τους συλλόγους Αγγελώνας, Αγίου Ιωάννη και Βελιών.

30.1.2023 Δυναμικό παρόν στη κοπή πίτας του Συλλόγου Συκέας 5

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης, ο δημοτικός σύμβουλος, πρ. πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου και πρόεδρος του ηθικοχριστιανικού συλλόγου Συκέας Σπύρος Αβδουλος, ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Παναγιώτης Νικολινάκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Άννα Βλάχου και Θεοδούλη Σπυριδάκου, ο πρόεδρος της κοινότητας Γεώργιος Σαργκάνης, η πρόεδρος του νομικού προσώπου Παναγιώτα Αλειφέρη, η περιφερειακή σύμβουλος Μαργαρίτα Σπυριδάκου, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Συκέας- Μεταμόρφωσης Ελένη Σωτηροπούλου, ο υπεύθυνος της ηλεκτρονικής εφημερίδας monemvasianews.gr – η Φωνή της Μονεμβασίας Γεώργιος Βουνελάκης, τα μέλη του συλλόγου και πλήθος κόσμου.

30.1.2023 Δυναμικό παρόν στη κοπή πίτας του Συλλόγου Συκέας 6

30.1.2023 Δυναμικό παρόν στη κοπή πίτας του Συλλόγου Συκέας 10

 Πηγή: monemvasianews.gr

ΦΩΤΟ: Λίτσα Ποδάρα-Αβδούλου

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
00:03:38

Ο Δημήτρης Τσιόδρας στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024» στην Τρίπολη (vid)

Ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής...

Σε θετικό κλίμα η επίσκεψη της Υφυπουργού Ανάπτυξης στη ΒΙΠΕ Τρίπολης

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες (...

Απολογισμός έργου των πρώτων εκατό ημερών της νέας Δημοτικής αρχής

          Συνέντευξη τύπου παρέθεσε σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου στα τοπικά μέσα ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης στα πλαίσια της συμπλήρωσης των 100 πρώτων ημερών της Δημοτικής Αρχής.           «Ότι είπαμε προεκλογικά το κάναμε πράξη», επισήμανε ο Δήμαρχος Κορινθίων και στη συνέχεια ανέλυσε τις κινήσεις της Δημοτικής Αρχής που έχουν γίνει αυτό το διάστημα.           Συγκεκριμένα:
Μετάβαση στο περιεχόμενο