Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην γέφυρα του Ευρώτα στην Σκάλα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτοκτηνοτρφικού Συλλόγου Δήμου Ευρώτα. Καλούμε όλους τους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους του Δήμου Ευρώτα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην γέφυρα του Ευρώτα την Τρίτη 31 Γενάρη στις 6:30 το απόγευμα.


Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας γίνεται για να οργανώσουμε από κοινού τον αγώνα μας, ώστε να διεκδικήσουμε αποζημιώσεις στο 100% της πραγματικής Ζημιάς που υποστήκαμε τις προηγούμενες ημέρες από τις πλημμύρες. Να διεκδικήσουμε και να παλέψουμε και τα υπόλοιπα αιτήματα που έχουμε καταθέσει σε περιφέρεια και ΥΠΑΑΤ.

Καταδικάζουμε την τρομοκρατία μέσω της καταστολής των αγώνων μας, την Κυβέρνησής που αντί να δίνει λύσεις στα προβλήματά μας, μας ρίχνει χημικά και ξύλο. Δείχνουμε αλληλεγγύη και χαιρετίζουμε τις δυναμικές κινητοποιήσεις των συναδέλφων αγροτών και κτηνοτρόφων της Θεσσαλίας.

Όλοι και Όλες στην γέφυρα του Ευρώτα την Τρίτη 6:30το απόγευμα.

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΓΕΝΑΡΗ 2023.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο