ΑρχικήΛΑΚΩΝΙΑΔήμος ΣπάρτηςΗ Μάνη θα δώσει το παρόν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου...

Η Μάνη θα δώσει το παρόν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Β΄(video)

Δείτε το βίντεο στην σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/spartanews.gr

Μέρος της αντιπροσωπείας των Μανιατών θα παραστεί στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Β’, η οποία θα συναντηθεί με τους Μανιάτες που βρίσκονται στην  Αθήνα.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fspartanews.gr%2Fvideos%2F720235559712726%2F&show_text=false&width=560&t=0″ width=”560″ height=”314″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true” ]

Με παραδοσιακές στολές και λάβαρα της Μάνης θα δώσουν το στίγμα της περιοχής τιμώντας τον τέως βασιλιά αναφέρει ο μανιάτης Γιώργος Δημακόγιαννης Αντιπρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου Λακωνίας.

Το Σώμα Απόδοσης Τιμών Μάνης  θα παραβρεθεί στην κηδεία  για την απόδωσει του ελάχιστου φόρου τιμής μας λέει στην κάμερα ο Δήμος Μαυροειδόγγονας.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Ανατολικής Μάνης με ομόφωνη απόφαση θα παρευρεθεί και αυτή στην Αθήνα με τους υπόλοιπους μανιάτες για το τελευταίο αντίο στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο Β΄.

ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ (2)

ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ (4)

ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ (5)

ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ (6)

ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ (7)

ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ (8)

ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ (9)

Μετάβαση στο περιεχόμενο