Συνάντηση με άρωμα … ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ!

Οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές ορίστηκαν για τις 8 Οκτωβρίου 2023, και πολιτικές ζυμώσεις θα ξεκινήσουν  σιγά σιγά.

Η φωτογραφία που βλέπεται με τους Βλήτα-Καπετανάκη (από μεριά Αργειτάκου) και Αποστολάκος – Κανελλόπουλος (από μεριά Βαλιώτη) τραβήχτηκε σε ταβέρνα πριν λίγες ημέρες και δημοσιεύθηκε στο Facebook του κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές ορίστηκαν για τις 8 Οκτωβρίου 2023, και πολιτικές ζυμώσεις θα ξεκινήσουν  σιγά σιγά.

Η φωτογραφία που βλέπεται με τους Βλήτα-Καπετανάκη (από μεριά Αργειτάκου) και Αποστολάκος – Κανελλόπουλος (από μεριά Βαλιώτη) τραβήχτηκε σε ταβέρνα πριν λίγες ημέρες και δημοσιεύθηκε στο Facebook του κ.

Αποστολάκου, δεν ξέρουμε αν αυτή η συνάντηση είναι στα πλαίσια των «ζυμώσεων» σίγουρα όμως δείχνει τους διαύλους επικοινωνίας μεταξύ των συμβούλων του δήμου Σπάρτης και ας ανήκουν σε διαφορετικές παρατάξεις.

Στην κεφαλή του τραπεζιού ο Δήμητρης Αποστολάκος μήπως σηματοδοτεί κάτι?

Ο Δημήτρης Αποστολάκος θα ηγηθεί ή θα είναι ο συνδετικός κρίκος ?

Οι σοσιαλιστές της φωτογραφίας θα ακολουθήσουν κάποια δημοτική κίνηση με χροιά Ανδρουλάκη  ή θα ενταχθούν σε σχήμα «Οικουμενικό»…

Ο Αποστολάκος νομίζω έχει δείξει ότι αφήνει στην άκρη τα πολιτικά του «πιστεύω» μιας και 2 φορές έχει κατέβει υποψήφιος με τον κ.Βαλιώτη που πολιτικά ανήκει σε άλλο χώρο.

Οι Βλήτας και Καπετανάκης πιστοί εδώ και χρόνια στο πλευρό του Σταύρου Αργειτάκου , ανοίγουν τα φτερά τους ή προσπαθούν να φέρουν κόσμο στο πλευρό του Αργειτάκου?

Ο Κανελλόπουλος δύσκολα μιλά και ίσως να είναι η έκπληξη στις επόμενες δημοτικές εκλογές, κρύβει χαρτιά… μην ξεχνάτε τις φωτογραφίες απο τις συναντήσεις στο συνεργείο του που έχουν προηγηθεί!

Απορία όμως μας έχει γεννηθεί, ποιος άραγε να είναι ο φωτογράφος , μήπως είναι και ο μαέστρος της συνάντησης?

Η αλήθεια είναι ότι η φωτογραφία είναι γεμάτη χαμόγελα και ευδιαθεσία, και αυτό το τονίζω διότι δεν έχουν ξεκινήσει ούτε το φαγητό ούτε το πιοτό, άρα η καλή διάθεση υπάρχει.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης