Δήμος Σπάρτης: Συλλογή υπογραφών για την παραμονή και αναδιάρθρωση των ΑΕΙ στην Σπάρτη

Σε ανακοίνωση προέβη σήμερα 3 Ιανουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης, ύστερα από τη σύσκεψη της 30ης Νοεμβρίου 2018, της οποίας κύριο θέμα ήταν η παραμονή και αναδιάρθρωση των ΑΕΙ στη Σπάρτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε ανακοίνωση προέβη σήμερα 3 Ιανουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης, ύστερα από τη σύσκεψη της 30ης Νοεμβρίου 2018, της οποίας κύριο θέμα ήταν η παραμονή και αναδιάρθρωση των ΑΕΙ στη Σπάρτη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δήμου:

Ο Δήμος Σπάρτης, ενημερώνει τους δημότες, ότι σε συνεργασία με τους Συλλογικούς Φορείς του Νομού Λακωνίας που συμμετείχαν στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, προβαίνει στη συλλογή υπογραφών για την παραμονή των Πανεπιστημιακών Σχολών στην πόλη μας αλλά και για τη μελλοντική αναδιάρθρωσή τους, με την προσθήκη νέων τμημάτων.

Ειδικότερα, υπογραφές συγκεντρώνονται στα γραφεία του Δήμου (Ευαγγελιστρίας 85-87, πληροφορίες στο ισόγειο- Γραφείο Πρωτοκόλλου) καθώς και στις Τοπικές Κοινότητες όλων των Δημοτικών Ενοτήτων”.

“Το ζήτημα είναι μείζονος σημασίας και απαιτεί τη μαζική συμμετοχή και ενεργοποίησή μας”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Σπάρτης, Βαγγέλης Βαλιώτης.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης