Εμποροπανήγυρη Μυστρά | 27 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Δήμος Σπάρτης ανοίγει τις πύλες του, για άλλη μια χρονιά, για να υποδεχθεί θερμά χιλιάδες επισκεπτών, που συρρέουν στον ιστορικό Μυστρά, για να επισκεφθούν την ξακουστή εμποροπανήγυρη Μυστρά, που θα πραγματοποιηθεί από σήμερα 27 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2018, στη μνήμη του Άγιου Ιωάννη του Προδρόμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Σπάρτης ανοίγει τις πύλες του, για άλλη μια χρονιά, για να υποδεχθεί θερμά χιλιάδες επισκεπτών, που συρρέουν στον ιστορικό Μυστρά, για να επισκεφθούν την ξακουστή εμποροπανήγυρη Μυστρά, που θα πραγματοποιηθεί από σήμερα 27 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2018, στη μνήμη του Άγιου Ιωάννη του Προδρόμου.

Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν σήμερα Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018 και ώρα 20:00.

Έμποροι και μικροπωλητές, πιστοί στο καθιερωμένο ραντεβού του πολιτισμού και της παράδοσης δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να αγοράσουν τα προϊόντα τους, να γευτούν την παραδοσιακή γουρνοπούλα, σουβλάκια, λουκουμάδες και να διασκεδάσουν με τα παιχνίδια, υπό το άγρυπνο βλέμμα της Καστροπολιτείας του Μυστρά.

Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να ξεναγηθεί και στο Μουσείο Φωτογραφικών μηχανών Τάκη Αϊβαλή, το οποίο θα είναι ανοιχτό καθημερινά από τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018 έως την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018, από τις 9:00π.μ μέχρι τις 2:00μ.μ και από τις 7:00 μ.μ. μέχρι τις 10:00μ.μ, με είσοδο ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»