Πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ψηφιακό Βήμα», «Ψηφιακό Άλμα» από το Επιμελητήριο Λακωνίας

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 στη Σπάρτη, η ενημερωτική εκδήλωση που οργάνωσε το Επιμελητήριο Λακωνίας και η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, για τη παρουσίαση των δράσεων «Ψηφιακό Βήμα», «Ψηφιακό Άλμα» και «Ποιοτικός εκσυγχρονισμός ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 στη Σπάρτη, η ενημερωτική εκδήλωση που οργάνωσε το Επιμελητήριο Λακωνίας και η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, για τη παρουσίαση των δράσεων «Ψηφιακό Βήμα», «Ψηφιακό Άλμα» και «Ποιοτικός εκσυγχρονισμός ».

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου όπως και ενδιαφερόμενοι για τα εν λόγω προγράμματα. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Παναρίτης αφού απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό παραχώρησε τον λόγο στο στέλεχος της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Βασίλειο Γκοτσούλια.

Ο ομιλητής παρουσίασε λεπτομερώς τις τρείς νέες δράσεις, αναλύοντας τη διαδικασία ένταξης που θα ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στα εν λόγω προγράμματα. Επιπροσθέτως ο κ. Γκοτσούλιας επισήμανε τα σημεία εκείνα που χρήζουν ιδιαίτερη προσοχής , προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να πετύχουν έναν υψηλό βαθμό κατά την αξιολόγηση του έργου τους.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι, πραγματοποίησαν σωρεία ερωτήσεων και αποριών στο στέλεχος της Διαχειριστικής ο οποίος απάντησε αναλυτικά και κάλυψε κάθε απορία που παρουσιάστηκε.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλιματιζόμενος χώρος στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας λόγω καύσωνα

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής...

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Άνοια σε Παλαιοπαναγιά και Καρυές

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των δημοτών για την Άνοια, που διοργανώθηκαν από τον Δήμο Σπάρτης και το Κέντρο Ημέρας για

ASTΕRAS AKTOR: Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2026-2027

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2026-2027 ανακοίνωσε η ΠΑΕ ASTERAS AKTOR, δίνοντας τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Νέα προκήρυξη για το έργο αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας

Ο Δήμος Καλαμάτας προχωρά στην προκήρυξη ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «Λειτουργική αναβάθμιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του Δημοτικού Σταδίου του Δήμου Καλαμάτας». Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται συνολικά