Λακωνία: Συνελήφθησαν 11 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών, σήμερα (2.4.2024) το πρωί σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Σπάρτης, πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς που διαβιούν άτομα με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένειας.

Η επιχείρηση υλοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, του Αστυνομικού Τμήματος Σπάρτης, του Τμήματος Τροχαίας Σπάρτης, των Αστυνομικών Τμημάτων Ευρώτα και Γυθείου, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας και Μεσσηνίας και της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης ελέχθησαν -90- άτομα, προσήχθησαν -11- άτομα, ενώ συνελήφθησαν επίσης -11- άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

  • -7- άτομα, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, εκ των οποίων ο ένας κατηγορείται και για ναρκωτικά,
  • -3- άτομο, για στέρηση δελτίου ταυτότητας,
  • -1- άτομο, για καταδικαστικό έγγραφο. 

Τέλος, στο πλαίσιο της επιχείρησης κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθιερωμένη εκδήλωση «Το Κάψιμο του Ιούδα»

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα θα υπάρξει μια αλλαγή σε σχέση με την καθιερωμένη πραγματοποίηση του δρώμενου « Το κάψιμο του Ιούδα».  Η εκδήλωση αυτή δε θα πραγματοποιηθεί, ως είθισται, στην Πλατεία Φιλικών «Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας-Γιώργος Καραγιάννης», λόγω της εκδημίας του σπουδαίου Τριπολίτη και

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/4/2024)

Την Μ. Τρίτη (30/4/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές NATURA, πάρκα και άλση στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας

Ισχύει διήμερη προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας. Η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου (από 00:00  έως και 24:00 ) είναι για

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο