Δήμος Σικυωνίων: Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία για τους τραυματίες των Τεμπών

Η τραγωδία στα Τέμπη δεν μπορεί να μας αφήσει αμέτοχους, οι τραυματίες πολλοί και οι ανάγκες για αίμα τεράστιες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η τραγωδία στα Τέμπη δεν μπορεί να μας αφήσει αμέτοχους, οι τραυματίες πολλοί και οι ανάγκες για αίμα τεράστιες.

Ο Δήμος Σικυωνίων έχει ήδη θέσει στην διάθεση των αρμόδιων υγειονομικών αρχών, μέρος των αποθεμάτων αίματος που διαθέτει η Τράπεζα Αίματος που διατηρεί, για την κάλυψη των πρώτων έκτακτων αναγκών και καλεί όλους τους δημότες, δημότισσες αλλά και όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στην έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει σε συνεργασία με το ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ του Νοσοκομείου Κορίνθου.

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η αιμοδοσία πραγματοποιείται στο ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ με την ένδειξη “ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ για τους Τραυματίες των Τεμπών”

ΩΡΕΣ: 8:30 – 18:00 (καθημερινά) και 8:30 – 14:00 (Δευτέρα & Τετάρτη)

aimodosia

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»